Mindenmás

Napi pakk: felhős idő, 6 fok, lemezbörze és darules is vár a magyar labdarúgás napján Szegeden

Beköszöntött a hétvége Szegedre! Hoz egy kis napsütést és felhőket, 6 fokot és a késő esti órákban némi hópelyhet is, ha hihetünk az előrejelzéseknek. Mindezek mellett telis-tele vagyunk programokkal, és ma van a magyar labdarúgás napja is, hiszen pontosan 70 éve volt a londoni 6:3! Készülj fel a hétvégére egy jó nagy bögre kávéval, mi pedig hozzuk a reggel legfontosabb infóit, itt a Szeged365 napi pakk!

NÉVNAPOSOK ÉS A MAGYAR LABDARÚGÁS NAPJA

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Katalin, Alen, Emma, Emmi, Erzsébet, Karen, Karin, Karina, Kata, Katarina, Katerina, Kati, Katinka, Kitti, Liza és Mózes nevű Szeged365 olvasónak! Érdekességek:

  • ma van a magyar labdarúgás napja, a londoni 6:3 emlékére. Az “Aranycsapat” 1953. november 25-én a londoni Wembley stadionban 6:3 arányban legyőzte a hazai pályán akkor már 90 éve veretlen angol válogatottat. A sporttörténeti győzelem emlékére a Magyar Labdarúgó Szövetség 1993-ban november 25-ét nemzeti emléknappá nyilvánította.
  • Mindezek mellett 52 éve ezen a napon született Christina Applegate amerikai színésznő (Rém rendes család – Kelly),
  • 63 éve pedig Amy Grant popénekesnő.

HÓPELYHES ÉJSZAKA

Szombaton is több felhő lehet az égen Szeged felett, máshol a napos időszakok mellett felhőátvonulásokra számíthatunk. Szórványosan alakulhatnak ki záporok, havaseső-záporok, majd egyre inkább hózáporok. Városunkban az előrejelzések alapján szombat késő este érkezhetnek meg a tél első hópelyhei. Sokfelé élénk, erős lökések kísérhetik az északnyugati szelet. Reggel 1 fok lesz, majd délután 5-6 fokot mutathatnak a hőmérők Szegeden.

PROGRAMOK MINDEN MENNYISÉGBEN

Kitört a hétvége, mi pedig összeszedtünk minden tuti programot Szegeden, ahova érdemes lehet ellátogatni a városunkban. Lesz:

  • Darules a Fehér-tónál,
  • a rendőrséggel közös nyomozós játék a Somogyi-könyvtárban,
  • jótékonysági ételosztás,
  • és lemezbörze az Agórában!

Mutatjuk, mit tartogat ez a hétvége, itt a Szeged365 Kikapcs!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb