Mindenmás

Izgalmas MÁV program: bulika van a Keleti pályaudvar 6. vágányán és a Lotz-teremben

A MÁV Utasellátó 75. születésnapját ünnepli! A Keleti pályaudvar 6. vágányán és a Lotz-teremben rendezett eseményre mindenkit szeretettel várunk, hogy együtt fedezzük fel a vasúti vendéglátás történetét és ízeit.

A kiállítás mellett a vendégek élvezhetik az étkezőkocsikban kínált fizetős vendéglátást is, ahol a hagyományos vasúti ételek mellett modern fogások is szerepelnek. A rendezvény így nem csak a szemnek, hanem a szájnak is ünnep.

A mai ünnepélyes rendezvényen Dr. Pafféri Zoltán, a MÁV vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy az Utasellátó a magyar vasúti hagyományok elválaszthatatlan része, amely sikeresen ötvözi a hagyományos értékeket a modern kor kihívásaival. Az Utasellátó Igazgatóság a vasúti vendéglátási szolgáltatások tervezésével, szervezésével és megvalósításával foglalkozik, céljuk az utazási élmény fokozása.

Az Utasellátó folyamatos fejlesztéseket hajt végre, hogy az utasok magas színvonalú vendéglátásban részesüljenek. A kiállítás során a látogatók megismerhetik ezeket a fejlesztéseket, és betekintést nyerhetnek a vasúti vendéglátás jövőjébe.

1948 óta kínál ízletes élményeket az Utasellátó, és most egy különleges kiállítással ünnepli ezt a mérföldkövet. A Keleti pályaudvar történelmi Lotz-termében a látogatók bepillanthatnak a vasúti vendéglátás múltjába és megismerhetik annak fejlődését.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb