Kikapcs

Bejelentették, jövőre ki alakítja Rebecca főszerepét a Szegedi Szabadtéri Játékokon

Gubik Petra alakítja a Rebecca főszerepét jövőre a Szegedi Szabadtéri Játékokon, Lévay Szilveszter és Michael Kunze musicaljét Béres Attila rendezi – tájékoztatta a fesztivál kedden szerkesztőségünket.

Közölték, a Daphne du Maurier bestselleréből készült előadást a július 26-i premiert követően még négy estén láthatja a közönség. A nagyívű dallamok segítségével egy krimibe ágyazott, sötét szerelmi történet bontakozik ki a színpadon – áll a közleményben.

TÖBBSZÖR IS LÁTHATTUK MÁR SZEGEDEN

A cselekmény középpontjában egy szerény társalkodónő áll, aki egy özvegy lord felesége lesz. A legendás Manderley-udvarház új úrnőjeként azonban titkok hadával, egy zord házvezetőnővel, és az első, néhai Mrs. de Winter, azaz Rebecca kísértő emlékével is meg kell küzdenie a musical hősnőjének. A kiváló énektudást megkövetelő és összetett karakterformálásra alkalmat adó főszerepet Gubik Petra alakítja majd a Dóm téren. A művész karrierjében különleges jelentőségű helyszín Magyarország legnagyobb nyári fesztiválja:

  • először az Elfújta a szél Scarlettjeként tűnt fel a Szabadtéri Játékok színpadán 2013-ban.
  • Két nyáron át egy újabb női főszerepet, Esmeraldát játszotta A Notre Dame-i toronyőr című előadásban,
  • de a Puskás, a musical Klárájaként is színre lépett a szegedi nézők előtt.
  • A színésznő a város kőszínházában régi szerepálmát valósíthatta meg tavaly Barnák László főigazgató Leonce és Léna-rendezésében.

Gubik Petra most egy kezdetben kifejezetten bizonytalan, saját identitással szinte alig rendelkező nőt – akit a regényhez híven a musical sem nevez meg – alakít majd, akinek egy rejtély szálainak kibogozásán keresztül kell megtalálnia saját útját is.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb