Közélet

Szeged és környéke az élmezőnyben: az egész vármegyében több mint 6 ezer ember tudott munkahelyhez jutni az elmúlt hét évben

2,6 százalékra csökkent a munkanélküliségi ráta Csongrád-Csanád vármegyében, jelentette be Salgó László Péter főispán, a Csongrád-Csanád vármegyei gazdaság és foglalkoztatás fejlesztési együttműködési program záró eseményén, kedden.

Salgó László Péter főispán a Rádió 88-nak elmondta, lezárult a Csongrád-Csanád vármegyei gazdaság és foglalkoztatás fejlesztési együttműködési program, amely hét évvel ezelőtt indult azzal a céllal, hogy minél magasabb legyen a foglalkoztatási ráta és minél kevesebb legyen az álláskereső.

A program elérte a célját: az egész vármegyében több mint 6 ezer ember tudott munkahelyhez jutni. Jelenleg a fővároson kívül egyedül Győr-Moson-Sopron vármegyében alacsonyabb a munkanélküliségi ráta az országban.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: radio88.hu

Fotók: Csongrád-Csanád Vármegye Önkormányzata

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb