GasztroVideo365

Oxfordi tudás megérkezett Szegedre a tányérunkba: Dr. Bugris Valéria különleges heti menüje az Essentiale-ben!

Dr. Bugris Valéria, a ValidFood alapítója, most az Essentiale konyhájában tárja elénk az egészséges étkezés titkait. Ismerd meg a heti menüt, nézd meg a videót és látogass el hozzájuk! Szeged szívében, a Vitéz utcában található az Essentiale, ahol most egy páratlan gasztronómiai élmény vár rád! A menü különlegessége, hogy minden egyes fogás a test és a lélek harmóniáját célozza meg, miközben a helyi, friss alapanyagokra helyezi a hangsúlyt.

Az Essentiale heti menüje Dr. Bugris Valéria szakértelmének köszönhetően került összeállításra. A gondosan válogatott alapanyagok nemcsak finomak, de segítenek megőrizni szervezetünk egészségét és vitalitását. A menüben minden fogás egy-egy táplálkozási filozófiát képvisel, amelyek ötvözik a modern gasztronómiai trendeket és a hagyományos ízeket. A cél nemcsak az ízlelőbimbók kényeztetése, hanem egy olyan étkezési élmény nyújtása, amely hozzájárul a hosszú távú jóléthez.

Nézzétek meg a menüt, és szerintünk látogassatok el a Vitéz utca 4. szám alá: ne hagyjátok ki ezt a különleges gasztronómiai élményt! Nézzétek meg a videót, ahol Dr. Bugris Valéria, Oxfordból városunkba hazatérő szegedi innovációban gazdag menüjét mutatjuk be. 

A LEVESEK VÁLASZTÉKA

  • Sültzöldséges krémleves: Ez a leves egy igazi ízkavalkád, tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A répa, tök, petrezselyem gyökér, burgonya, vöröshagyma, fokhagyma, vargánya és csiperkegomba kombinációja nemcsak finom, hanem tápláló is.
  • Vietnami pho leves: Egy csipetnyi Ázsia a szegedi utcákon. Ez a leves a csirkemell, alaplé, vöröshagyma, fokhagyma, újhagyma és rizs tészta tökéletes harmóniáját kínálja, amely frissítő és tápláló egyben.

FŐÉTELEK A TELJESSÉGHEZ

  • Gombás rizottó: Hagyma, gomba és vargánya elegye, amely minden rizsfanatikus álmát beteljesíti. Ez a fogás nemcsak ízletes, de a zöldség alaplével készülve rendkívül egészséges is.
  • Rakott zöldbab: Egy növényi tejföllel és joghurttal készült csoda, amely a hagyományos rakott zöldbabot új szintre emeli. A vöröshagyma, fokhagyma, zöldbab, növényi tejföl, növényi joghurt és rizs kombinációja egyedülálló ízélményt nyújt.
  • Csirkemell zöldségágyon: A klasszikus ízek újra gondolva. A sárgarépa, fehérrépa, édesburgonya és csirkemell kombinációja egy könnyű, mégis tápláló fogást eredményez, amely tökéletes választás az egészségtudatos vendégek számára.

Elérhetőségek:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb