MindenmásVideo365

A gondozással egybekötött lakhatási megoldások teljesen hiányoztak a magyar ellátórendszerből… eddig

Papos Réka tulajdonost, az időseknek épülő Sziget Lakóparkban látogattuk meg. A Szeged melletti, kizárólag az időseknek épülő Sziget Lakópark nem csupán egy lakóhely, hanem egy olyan közösség, ahol az idősek az őket megillető körülmények között, vadonatúj, magántulajdonú házakban élhetnek. Papos Rékától azt is megtudtuk elkötelezett amellett, hogy a család idősebb tagjai méltóságteljes és gondoskodásban gazdag környezetben élhessenek. 

Réka beszél arról, hogy Európa-szerte komoly problémát jelent az idősek gondozással egybekötött lakhatása. A Sziget Lakópark e problémára kínál megoldást: itt a lakók folyamatos, napi 24 órás felügyelet mellett élhetnek, biztosítva számukra a biztonságot és a közösségi élet lehetőségét. A Sziget Lakóparkot úgy alakítják ki, hogy minden lakónak meglegyen a maga kis szigete, ahol önállóságot élvezhet, ugyanakkor részt vehet a közösségi életben is. A szolgáltatások és az árazás kialakításánál a legfontosabb szempont az volt, hogy mindenki számára elérhető legyen ez a különleges otthon.

OTTHONOS KOMFORT ÉS KÖZÖSSÉGI ÉLET

A Sziget Lakóparkban a lakók nem csupán egy lakást kapnak, hanem egy olyan közösségi élet részeseivé válnak, ahol az aktív életvitel és a kölcsönös támogatás mindennaposak lesznek. A parkban található lakások, melyek ára már 28,9 millió forinttól kezdődnek, nem csak a kényelmet és a modern életvitel minden szükségletét szolgálják ki, hanem a közösségi programok és a segítségnyújtás révén egy vidám és élménydús időszakot is ígérnek a nyugdíjas éveikre. A 40 négyzetméteres, 10 négyzetméteres terasszal bővített otthonok nem csak teljesen felszereltek, de a rezsiköltségek is rendkívül kedvezőek, így a lakók gondtalanul élvezhetik mindennapjaikat.

A BIZTONSÁG ÉS ELÉGEDETTSÉG GARANCIÁJA 

A Sziget Lakópark projektje mögött álló vállalat, a Sziget Lakópark Kft., szoros együttműködésben áll a kivitelezőkkel és a Mudra Ügyvéd Irodával, hogy minden jogi és üzleti folyamat zökkenőmentesen haladjon. A vevők és az érintett felek teljes elégedettségét szem előtt tartva, a kivitelezők – a Zengő Alföld Kft és a Globál 21 Kft. – megbízható és tapasztalt háttérrel rendelkeznek, amely garantálja a projekt sikeres megvalósítását. A fizetési ütemezés átláthatósága és a vásárlók igényeinek figyelembevétele biztosítja, hogy a Sziget Lakóparkban élők minden szakaszban nyugodt és biztonságos környezetben tölthessék életük ezen szakaszát.

A TISZASZIGETI ÖNKORMÁNYZAT TÁMOGATÁSÁVAL BŐVÜLŐ SZOLGÁLTATÁSOK

A Tiszaszigeti önkormányzat segítségével a Sziget Lakópark extra szolgáltatásokat is kínál majd, mint az étkezés és a gyógyszerek házhoz szállítása, melyek részletei még kidolgozás alatt állnak. Dr. Papos Réka és Samu Blanka már várják az új érdeklődők hívásait, hogy részletes tájékoztatást nyújthassanak a Sziget Lakópark szolgáltatásairól.

KAPCSOLATI INFORMÁCIÓK:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb