MindenmásVideo365

Kiugrottunk Tiszaszigetre és exkluzív interjút készítettünk Ferenczi Ferenc polgármesterrel. Szóba került a Sziget Lakópark is, ahová felügyelettel és gondozással várják az időseket

A Szeged365 csapata ezúttal Szeged szomszédságába, Tiszaszigetre látogatott, hogy közelebbről is megismerje ezt a békés települést. Különleges alkalom ez, hiszen Ferenczi Ferenc polgármesterrel beszélgettünk, aki betekintést engedett a település jelenébe és jövőjébe. A Szeged365 Family, azaz Ti sok kérdést küldtetek nekünk, hiszen elképesztően sokan érdeklődtök az épülő Sziget Lakópark után. Tudod ez az a lakópark, ahová az időseket várják: gondozással és felügyelettel együtt. A Település főterén sétáltunk a polgármesterrel, aki a település múltjáról és jövőjéről is beszélt nekünk.

TISZASZIGET: A NYUGALOM SZIGETE
Tiszasziget, a Duna és a Tisza ölelésében, Szegedtől csupán egy kőhajításnyira fekszik. Itt a természet közelsége és a városi kényelem tökéletes harmóniában van. Ferenczi Ferenc polgármester büszkén mesélt a település fejlődéséről, különös tekintettel a Sziget Lakóparkra, ami az idősek számára épül. “Az idősek jóléte mindig is fontos volt számunkra,” mondja Ferenczi Ferenc. “A Sziget Lakópark nem csak egy lakóhely, hanem egy közösség, ahol a nyugdíjas éveiket aktívan és biztonságban tölthetik el az idősek.” A polgármester kiemeli, hogy a lakópark kivitelezői a kialakításnál különös figyelmet fordítottak a kényelemre és a biztonságra. Az önkormányzat pedig külön szolgáltatással segíti a lakópark új lakóit, ezzel együtt a tisztszigeti időseket is. 

KÖZÖSSÉG ÉS KULTÚRA 
Tiszasziget nem csak a lakóparkkal büszkélkedhet. A település aktív közösségi élete, a helyi rendezvények és a kulturális programok mind hozzájárulnak a lakók életminőségéhez. “Szeretnénk, ha Tiszasziget nem csak egy hely lenne az emberek számára, hanem egy otthon, ahol boldogan élnek,” mondja a polgármester. Beszélgetésünk során Ferenczi Ferenc bepillantást engedett a település jövőbeli terveibe is. Többek között a zöldterületek bővítéséről és a helyi infrastruktúra fejlesztéséről esett szó, amelyek mind a település lakóinak életminőségét hivatottak javítani.

Ha a speciálisan az időseknek épülő  Sziget Lakópark-ra vagy kíváncsi kattints, vagy keresd fel őket bátran: vegye fel a kapcsolatot a polgármesteri hivatallal.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb