Mindenmás

Dupla balesettel indul a hétvége: házfalnak hajtott egy autó Maroslelén, reggel pedig Zákányszéknél borult árokba egy kocsi

Nem indul jól a hétvége, szombat reggel után délelőtt is történt egy baleset Csongrád-Csanád vármegyében: elsőként egy személyautó borult árokba Zákányszék közelében, valamivel reggel 7 óra előtt, majd 10 óra környékén Maroslelén hajtott házfalnak egy autó – tájékoztatott a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Árokba hajtott, majd a tetejére borult egy személyautó az 5432-es úton, Zákányszék közelében, a 8. kilométernél, szombat reggel 7 óra környékén. A baleset következtében egy ember beszorult a gépkocsiba, őt feszítővágóval kiszabadították, majd kiemelték és átadták a mentőknek a műszaki mentést végző szegedi és ruzsai hivatásos tűzoltók.

HÁZFALNAK HAJTOTT EGY AUTÓ MAROSLELÉN

Maroslelén is történt egy baleset szombat délelőtt, egy személyautó hajtott házfalnak a község belterületén, a Rózsa utcában. A makói hivatásos tűzoltók vonultak ki az esethez, és áramtalanították a gépkocsit. A tűzoltók mellett a mentőszolgálat is a helyszínen dolgozik jelenleg – közölte a Katasztrófavédelem.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb