Mindenmás

FullAnyuuuu újabb teltházas előadásra készül a szegedi nőkért

Szeged legnépszerűbb influenszere, nem csak írásaival támogatja a nőket nap, mint nap, hanem erőteljes szavaival is igyekszik a nők önbecsülését minél magasabbra emelni. Az önismeret fontosságára hívja fel a figyelmet a boldogság rendíthetetlen keresése helyett. Hogy hogyan? Olvass tovább.

FullAnyuuuu azaz Suhai Niki szerint érdemes először tisztába tenni melyik csoportba is tartozunk az önbecsülés által. Ezekre kitűnő példákat hoz és történetekkel jeleníti meg azokat a sémákat, amelyeket a szakirodalom bekategorizál. Sokszor vicces, máskor szomorú történetek közt válhat a nők számára világossá, hogyan is lehetnének odabent egészen jól. 

Előadásaiba többször hangoztatja nem egy másik ember teremti meg számukra a boldogságot és egy szerelem sem növeli az önbecsülést. Abszolút más dolgokra van szükség ahhoz, hogy higgyünk magunkban, erősek legyünk és hosszú távon elégedettek. Kapcsolataink csakis akkor lesznek egészségesek és stabilak. Nem szabad elfelejteni és lemondani arról, hogy sebzetten  is lehet teljes, kerek egész, szenvedélyes, boldog életet élni. 

Legújabb előadásáról kérdezte stábunk a 4+1 gyermekes családanyát, aki mint mindig kendőzetlen őszinteséggel válaszolt: “Az előző esten picit belementünk az önismereti dolgokba, nos nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom ezt a szálat folytatjuk. Nagyon nehéz sebzett nőként újra erősnek lenni és felszabadultnak, de nem lehetetlen. Én minden nőt arra kérek, hozza magával az összes haragját indulatát, dühét és a legbelső gátjait. Óriás felszabadításra készülünk, és erről az óráról tényleg nem hiányozhat senki.”

Mi biztosan ott leszünk, és nagyon várjuk a meglepetés performance-t, hisz tudjuk Niki valamit mindig belecsempész az előadás végére, ami megható, szárnyaló, elgondolkodtató és mindenképp követendő. FullAnyuuuu szerint segíteni kell a nőknek, hogy meglássák a fényt, és ő minden esetben  rendíthetetlenül tartja a lámpást. Jegyek elővételben, még kedvezményesen ITT KAPHATÓK!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb