Mindenmás

Most történik: kigyulladt egy szenes kazán Üllésen (frissítve)

Kigyulladt egy szenes kazán Üllésen, hétfő délután, tudtuk meg Olvasóinktól.

Mint írták, Üllésen az Árpád dűlőn keletkezett a tűz. Információink szerint egy fóliasátorban a szenes kazán kapott lángra. A tűzesethez a ruzsai és a kisteleki tűzoltók vonultak ki, s kezdték meg a lángok oltását.

FRISSÍTVE: AZ UTÓMUNKÁLATOKAT VÉGZIK A TŰZOLTÓK

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint tűz ütött ki egy melléképület mellé épített fóliasátorban Üllésen, az Árpád dűlőben. Egy kazán és különböző tárgyak égtek a 24 négyzetméteres sátorban, ahonnan egy gázpalackot is kihoztak. A helyszínre riasztott szegedi és ruzsai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat, és megkezdték az utómunkálatokat.

NEM VOLT KÖNNYŰ DOLGA A HÉTVÉGÉN SEM TŰZOLTÓINKNAK

Rég volt ennyire sok riasztás a tűzoltóknál a megyében. Egész hétvégén dolgoztak az egységek. Mint megtudtuk, több autó fának csapódott, majd egy ember sajnos meghalt a szombati Zákányszéknél történt balesetben, de Szegedre is többször riasztották a tűzoltókat. Mutatjuk, mi történt az elmúlt pár napban!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb