Mindenmás

Napi pakk: felhős idővel és 4 fokkal folytatjuk a hetet Szegeden, Walt Disney szülinapján

Végre nem -7 fokkal indítjuk a napot Szegeden! Helyette -2 fokot mutathatnak a hőmérők, de napközben már pozitív értékeket is mérhetünk. Felhős lesz az ég, de csapadéktól ma sem kell tartanunk városunkban. Már most szólunk, ha este A két Korea újraegyesítése című produkciót néznéd meg, sajnos nem fog menni, mert betegség miatt elmarad! Ezen a napon is minden fontos infót megtalálsz nálunk, kezdetnek itt a Szeged365 napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS WALT DISNEY

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Vilma, Ábel, Csaba, Csanád, Dalma és Sebő nevű Szeged365 olvasónak! Érdekességek:

  • 122 éve született Walt Disney amerikai trükkfilmrajzoló, producer és filmrendező, Miki egér és Donald kacsa figurájának megalkotója,
  • 92 született Galambos Erzsi Kossuth-díjas színésznő (Osztrigás Mici), aki sajnos a múlt hónapban hunyt el,
  • 72 éve látta meg a napvilágot Menszátor Magdolna színésznő, filmszínésznő, szinkronszínész,
  • 38 éve pedig Frankie Muniz színész (Kutyám, Skip; ÖcsiKém, Már megint Malcolm).
Fotó: d23.com

FELHŐS, DE CSAPADÉKMENTES LESZ A KEDD

Kedden napközben már több lesz a felhő fölöttünk Szegeden, csapadékra azonban nem kell számítani ezen a napon sem. A déli-délkeleti szél délkeleten és a Dunántúl északi részén helyenként élénk lehet. Kora reggel -2, napközben 2-4 fokot mérhetünk városunkban.

ELMARAD AZ EGYIK ELŐADÁS A SZEGEDI NEMZETIBEN

Betegség miatt elmarad a 2023. december 5-én (kedd) 19 órára tervezett A két Korea újraegyesítése című produkció a Szegedi Nemzeti Színházban. Az elmaradó előadásra érvényes bérletekkel és jegyekkel összefüggésben a későbbiekben történik majd intézkedés.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb