MindenmásVideo365

Ferenczi Ferenc Tiszasziget polgármestere exkluzív interjút adott az épülő Sziget Lakópark falai között

Gondolkodtál már azon, hogy hol töltenéd szívesen a nyugdíjas éveidet, vagy hol lenne a legjobb hely az idősebb családtagjaid számára? A Szeged melletti Sziget Lakóparkban nem csak egy lakóhelyet találsz, hanem egy olyan közösséget, ahol a nyugdíjas évek méltósága és kényelme garantált. Ferenczi Ferenc Tiszasziget polgármestere a Szeged365 kamerájának nyilatkozott a részletekről. Érdemes megnézni, különleges lehetőség ez az időseknek. 

Ferenczi Ferenc, Tiszasziget polgármestere elárulta, hogy az önkormányzat teljes mértékben garanciát vállal a Sziget Lakópark azon szolgáltatásaira, amiket a tisztszigeti időseknek is megadnak. Ez a garancia magában foglalja a védőnői felügyeletet, gyógyszertámogatásokat és különböző aktív és szűrőprogramokat, amelyek mind hozzájárulnak a lakók biztonságos és gondtalan életéhez.

A Gondoskodás és Biztonság Központja

A Sziget Lakóparkban a lakók nem csak egy lakást kapnak, hanem egy olyan közösség részeseivé válnak, ahol az aktív életvitel és a kölcsönös támogatás mindennapos. A parkban található lakások, melyek ára már 28,9 millió forinttól kezdődik (az első 32 ház ára, amiből már tényleg csak pár darab van), nem csak a kényelmet és a modern életvitel minden szükségletét szolgálják ki, hanem a közösségi programok és a segítségnyújtás révén egy vidám és élménydús időszakot is ígérnek. A Sziget Lakóparkot úgy alakítják ki, hogy minden lakónak meglegyen a maga kis szigete, ahol önállóságot élvezhet, ugyanakkor részt vehet a közösségi életben is. A lakások modern kialakítása és a kedvező rezsiköltségek lehetővé teszik, hogy a lakók gondtalanul élvezhessék mindennapjaikat.

A Projekt Megbízhatósága és Jogi Háttere

Az egyik legfontosabb a mai világban: garancia és biztonság. A Sziget Lakópark projektje mögött álló vállalat, a Sziget Lakópark Kft., szoros együttműködésben áll a kivitelezőkkel és a Mudra Ügyvéd Irodával, hogy minden jogi és üzleti folyamat zökkenőmentesen haladjon. A vevők és az érintett felek teljes elégedettségét szem előtt tartva, a kivitelezők – a Zengő Alföld Kft és a Globál 21 Kft. – megbízható és tapasztalt háttérrel rendelkeznek.

A Tiszaszigeti Önkormányzat Támogatásával Bővülő Szolgáltatások

Ami pedig különösen izgalmas, ha a szülők, vagy nagyszülők gondtalan idős éveire gondolunk, hogy a Tiszaszigeti önkormányzat segítségével a Sziget Lakópark extra szolgáltatásokat is kínál majd, mint az étkezés és a gyógyszerek házhoz szállítása. Ezek a szolgáltatások tovább növelik a lakópark vonzerejét, biztosítva a lakók számára a lehető legmagasabb szintű kényelmet és gondoskodást. Tehát kijelenthetjük az interjú után, hogy a Sziget Lakópark több, mint egy lakóhely: egy olyan közösség, ahol a nyugdíjas évek valóban aranykorra válhatnak. Ha Te is szeretnél egy olyan helyet, ahol biztonságban és gondoskodásban gazdag környezetben töltheted el az idősebb éveidet, vagy szeretnéd, ha szüleid, nagyszüleid ilyen környezetben élhetnének, a Sziget Lakópark a tökéletes választás.

Ha esetleg még több részletet szeretnél megtudni, akkor hívd bizalommal őket: 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb