Mindenmás

Kábítószerrel kereskedő nőt fogtak el a rendőrök Szegeden, hónapokon át árult marihuánát és kristályt a városunkban

A gyanú szerint hónapokon át marihuánával és kristály fantázianevű új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy nő Szegeden, a nyomozók kedden elfogták – közölte a rendőrség szerdán a honlapján.

A feltételezett elkövető tavaly kezdett kábítószert és új pszichoaktív anyagokat árulni Szegeden. Többször adott el marihuánát, illetve úgynevezett kristályt.

HÁZKUTATÁST TARTOTTAK

A szegedi rendőrök a nyomozás során megállapították a kereskedő kilétét, a 43 éves nőt kedden elfogták, és előállították. A nyomozók a díleren kívül több fogyasztót is elfogtak. A gyanúsítottnál megtartott kutatás során kábítószernek, illetve új pszichoaktív anyagnak látszó őrleményeket, valamint ezek porciózásához szükséges eszközöket foglaltak le. A nőt őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. Ellene kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének gyanúja miatt indult eljárás.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb