Mindenmás

Durván indul a reggel: árokba csapódott autó a 47-esen, két sérült Mórahalomnál

Dupla balesettel indult a szombat reggel, a csúszós úton kétszer (sőt, háromszor) is megtörtént a baj. Két gépkocsi ütközött a Mórahalom és Ásotthalom közötti út 5-ös kilométerszelvényénél, a 47-es főút elkerülő szakaszán pedig az árokban állt meg egy személyautó.

KÉT AUTÓ KARAMBOLOZOTT MÓRAHALOM ÉS ÁSOTTHALOM KÖZÖTT

Összeütközött két gépkocsi a Mórahalom és Ásotthalom közötti út 5-ös kilométerszelvényénél – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől szombat reggel 8 környékén. Az ütközés következtében az egyik jármű a szántóföldön állt meg, a másik az úttesten maradt. A kocsikban csak a vezetők utaztak, a ruzsai hivatásos és a mórahalmi önkéntes tűzoltók a kiemelésükben nyújtottak segítséget.

A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, teljes útlezárás mellett végzik a beavatkozást. Információink szerint mindkét sofőr megsérült, ellátásuk folyamatban van.

ÁROKBA CSAPÓDOTT EGY KOCSI A 47-ES ELKERÜLŐN

Nem sokkal előtte, fél 8 körül egy másik baleset is bekövetkezett: a 47-es főút elkerülő szakaszán, Szeged irányába tartva lesodródott az úttestről és az árokban állt meg egy személyautó. Mindez a 47-es főút Hódmezővásárhelyet elkerülő szakaszán, a 200-as kilométernél, a Szeged felé vezető oldalon történt. A vásárhelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, amely átment a szalagkorláton és megrongált egy kandelábert is. A műszaki mentés idejére forgalmi akadályra kell számítani.

DOMASZÉK MELLETT IS AZ ÁROKBAN KÖTÖTTEK KI

Az éjszaka egy harmadik baleset is történt Szeged környékén, Domaszék előtt egy személyautó árokba tolatott hajnal 1 előtt.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb