Szegedi ArcokVideo365

Tempó Taxi, nitróval: a 19-szeres magyar bajnok Nagy Péter taxisofőrnek csapott fel velünk, mielőtt kirepült volna a katari világkupára

Találós kérdés, kire gondoltunk? 19-szeres magyar és 7-szeres spanyol bajnok súlyemelő, a Legszegedibb Sportolók ’23 díj győztese, kétszeres apuka, 160 kiló színtiszta izom, egyben mosoly. Naná, hogy Szeged nehézatlétája, Nagy Péter a helyes megfejtés, akit egészen különleges módon kértünk fel interjúra:

  • egy órára felcsapott Tempó Taxisnak,
  • miközben pedig vezetett, faggattuk az apaságról, az autókról, a versenysportról és persze arról, hogy mit vár a katari világkupától, amelyre pont a forgatás után pár nappal repült ki.

Miközben ment a nehézsúlyú dumaparti, Szalai Gábortól (akitől a hófehér Hyundai I 30-as slusszkulcsát “elcsente” Peti), az idén 40 éves Tempó Taxi oszlopos tagjától azt is megtudtuk, hogy a Dóm téri forralt borozás után az egyetlen értelmes döntés az, ha tárcsázzuk a 490-490 – et, ahelyett, hogy ökör módjára beülnénk a saját autónkba. Meg persze azt is, hogy már csak december 31-ig tart a 40. születésnapi akciójuk, amelynek keretein belül minden nap 40. utasa 4.000 Ft utazást nyer, feltöltött taxikártya formájában.

Szóval, az ünnepek alatt is 490-490, miközben pedig várod – az egyébként villámgyors – Tempó Taxid, nyomj egy play gombot a Legszegedibb Sportoló Nagy Péter taxizós videójának:

Riporter: Kisházi Sándor

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb