Mindenmás

Napi pakk: kettősfront, 10 fok és fokozott rendőri ellenőrzés Szegeden

Indul a kedd és nagyon úgy fest, hogy ma már napsütést is fogunk látni Szegeden! Egy kettősfront lopózik be városunkba, ennek köszönhetjük az enyhe időjárást, délután már akár 10 fok is lehet. Mindezek mellett még ma is tart az országos akció, az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülő embereket akarják kiszűrni. Mutatjuk, mi minden vár ma ránk Szegeden, itt a napi pakk!

NÉVNAPOSOK ÉS FRANK SINATRA

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Gabriella, Bulcsú, Csepel, Johanna és Santál nevű Szeged365 olvasónknak! Érdekességek:

  • 108 éve született Frank Sinatra többszörös Grammy- és Oscar-díjas, olasz származású amerikai énekes, zenész, színész,
  • 80 éve Rajhona Ádám, Jászai Mari-díjas színész, szinkronszínész, érdemes művész,
  • 72 éve Müller Péter Iván (Sziámi) költő, filmrendező, énekes,
  • 53 éve pedig Jennifer Connelly színésznő (Hulk, Rocketeer).

KETTŐSFRONT JÖN SZEGEDRE

Keddre ismét párássá, ködössé válhat a levegő Szegeden. Napközben többfelé előbújik a nap hosszabb-rövidebb időre, majd délután nyugat-délnyugat felől vastagabb felhők érkeznek, és egyre többfelé eleredhet az eső. Kettős front terheli majd a szervezetünket, így a fejfájás is jelentkezhet. A nyugatias szél több helyen élénk, néhol erős lehet. A hőmérséklet igen enyhe lesz, Szegeden akár 10 fokot is mérhetünk napközben.

FOKOZOTT ELLENŐRZÉS AZ UTAKON

Országos akciót tart a rendőrség jövő héten az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülő emberek célzott kiszűrésére. Az akciót az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának (ROADPOL) éves ellenőrzési terve alapján tartják december 11. és 17. között Szegeden is.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb