MindenmásVideo365

Tűzoltók, mentősök és a rendőrség is kivonult a Gyík utcai óvodához, szerencsére nagyobb volt az ijedtség, mint a baj – videóval

Szerdán délután háromnegyed egy környékén több tűzoltó, a mentősök és a rendőrség is kivonult a Gyík utcai óvodához. Beszámolók szerint valami füstölt, de szerencsére nagyobb volt az ijedtség, mint a baj. A vármegyei katasztrófavédelem megerősítette információinkat, mely szerint zárlatot kapott egy elektromos redőny az épületben, ez okozta a füstöt.

Több egység is a helyszínre sietett, de szerencsére nem történt nagyobb baj, így nem sokkal a kiérkezés után már el is hagyták az épületet a tűzoltók. Információink szerint senkinek sem esett baja, de az ovisok nagy örömére így kaphattak egy kis bemutatót a tűzoltóktól, tuti ma ők voltak a sztárok. Köszönjük az egységek gyors reagálását még akkor is, ha nem történt semmi baj!

Olvasónk videót is küldött a vonuló egységekről, köszönjük szépen!

@szeged365

Tűzoltók és mentősök siettek a Gyík utcai óvodához Szegeden.

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb