Mindenmás

Mintegy 3 ezer levél bezacskózott és bevizsgálatlan gyógyszert találtak egy teherautóban Röszkén

Illegális gyógyszerszállítmányt, altatókat, nyugtatókat és szorongásgátlókat találtak egy teherautóban elrejtve a pénzügyőrök a röszkei határátkelőhelyen – tudtuk meg a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól.

A közlemény szerint egy szerb sofőr, valamint montenegrói utasa jelentkezett belépésre Szerbiából. A járművet ellenőrző pénzügyőr részlegesen megbontotta a teherautójuk rakterének burkolatát, és kiporciózott gyógyszercsomagokat talált a gépkocsi üregeiben.

3 EZER LEVÉL BEZACSKÓZOTT GYÓGYSZERT TALÁLTAK

Mint kiderült, a teherautó átvizsgálása során az ajtók farostlemezzel burkolt mélyedéseiben mintegy 3 ezer levél – dobozok nélküli -, bezacskózott gyógyszert találtak, amik a NAV szerint bevizsgálatlan altatók, nyugtatók és szorongásgátlók voltak. A Magyarországon nem engedélyezett készítmények behozatala miatt a pénzügyőrök gyógyszerhamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt tettek feljelentést.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI, Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb