Mindenmás

Napi pakk: felhők Szeged felett, 7 fok és Zalatnay Sarolta születésnap

Kezdjük rögtön egy jó hírrel: az előrejelzések szerint ma már nem lesz szükségünk az esernyőkre! Hideg sem lesz a télhez képest, 7 fok körül alakul a hőmérséklet Szegeden, tehát nyugodtan részt lehet venni a programokon a Dóm téren. Ma van Zalatnay Sarolta születésnapja és egyben a Hűség napja is Magyarországon! Igyál egy jó forró kávét, és szerezd meg a legfontosabb napindító információkat, itt a Szeged365 Napi Pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS ZALATNAY SAROLTA SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Szilárda, Bertold, Konor, Konrád, Szilárd és Szilárdka nevű Szeged365 olvasónak! Érdekességek:

  • ma van a Hűség napja Magyarországon! Sopronban a népszavazás kezdődött arról, hogy a város Magyarországhoz vagy Ausztriához tartozzon-e. 24 072 szavazatból: 15 343 Magyarország 8227 Ausztria 502 érvénytelen Ezóta nevezik Sopront a hűség városának,
  • 93 éve ezen a napon született Kállay Ilona, kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő (Egy csók és más semmi, Szerelem első vérig),
  • 76 éve Zalatnay Sarolta énekesnő (Nem vagyok én apáca),
  • 39 éve pedig Jackson Rathbone szingapúri származású színész és énekes, aki Jasper Hale-t játszotta az Alkonyat filmekben.

FELHŐS, BORONGÓS CSÜTÖRTÖK

Csütörtökön is velünk maradnak a felhők Szeged felett, azonban csökken a csapadék valószínűsége, csak elszórtan lehet eső és zápor. Helyenként élénk, erős lesz az északnyugati szél. Napközben sem lesz túl hideg, 7 fok körül alakul a hőmérséklet.

SZEGEDI KARÁCSINYI HETEK

Ma is készülnek programokkal a Szegedi Karácsonyi Hetek Dóm téri helyszínén. Íme a mai menet:

  • 17.00 Karácsonyfadísz, üvegangyal készítés az Alsóvárosi Napsugaras Tájház közreműködésével
  • 18.00 Szegedi Kangoo Club bemutatója

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb