Szegedi Arcok

Volt karó, nincs karó! Elérte a kitűzött célt a nagy felháborodás, felszedték a balesetveszélyes pollereket a József Attila sugárúton

“A múltkori akció sikertelenségére és népszerűtlenségére tekintettel folytatják a zöld karók kihelyezését a kerékpárutakra, most épp ismét a József Attila sugárútra tettek két elképesztően balesetveszélyes pollert” – írtuk meg kedden, miután a CM365 – Magyar Kerékpárosklub Szeged felhívta a figyelmet a problémára Szegeden. Nos, nagyon úgy fest, hogy elérte a kitűzött célt a nagy felháborodás, hiszen szerdára felszedték az ominózus karókat.

A klub keddi posztja szerint az egyik frissen, pont a biciklizők haladási nyomvonalába kirakott karónak már neki is ment valaki, így az meg is görbült. Így festett a helyszín még kedden:

Majd szerdán este már arról írtak a közösségi oldalukon, hogy volt karó, nincs karó, délutánra eltűntek a balesetveszélyes pollerek. “Reméljük a többi is ilyen sorsra jut” – tették hozzá, így ismét szabad az út, nem kell attól tartani a József Attila sugárúton, hogy egy hatalmasat taknyolunk.

A József Attila sugárút ezen része egyébként már nem először vérzett el, korábban olyan felfestéssel próbálkoztak, ami egy kicsit lett vicces:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb