Mindenmás

Napi prosztóság: lakóházak parkolójába dobják el a szemetet az egyik gyorsétterem vendégei a Rókusi körúton

Áldatlan állapotok uralkodnak a Rókusi körúton. Mint ahogy azt Olvasónk, Mihály megírta számunkra, a közeli gyorsétterem vendégei az étterem háta mögötti, már az ottani lakóházakhoz tartozó parkolóban dobálják el rendszeresen a szemetet.

Mint Olvasónk írta, nem ez az első eset, hogy lakóházuk parkolójában kész szeméttenger fogadja az ottlakókat, pedig az adott helyszíntől nem messze, mindössze alig 100 méterre kuka is található, így a lehetőség adott, hogy mindenki rendeltetésszerűen szabaduljon meg szemetétől, mint ahogy az borítóképünkön is látható.

SAJNOS A SZEMETELÉS VÁROSSZERTE PROBLÉMA

Sajnos nem ez az első eset, hogy ahol éppen az ember eszébe jut, ott szabadul meg szemetétől. Mint korábban beszámoltunk róla, volt már erre példa a Gutenberg utcában és a Klauzál téren is. Ezekről az esetekről alábbi cikkeinkben írtunk:

Irtó szomorú a látvány, ahogy a kukák közelében árválkodik a nem is kicsi szeméthalom. Szeged városa mindannyiunk otthona, mely szépségével egyedülálló, természetesen, ha közösen vigyázunk a rendre és a tisztaságra. Ne hagyjuk, hogy az ilyen szomorú látvány elrondítsa városunk!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb