Mindenmás

Napi pakk: napos idő, 6 fok, Karácsonyi Betlehemezés a Dóm téren és Szikora Robi születésnap

Itt a hétvége, vele együtt pedig befutott a pihenés időszaka is! Gyönyörű napsütést és 6 fokot ígérnek ma Szegedre, de programokban is bővelkedünk. Folytatódik a Szegedi Karácsonyi Hetek és pörgős partik is várnak az éjszakában! Meghoztuk a Napi Pakkot, hogy biztosa jól induljon a reggel!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS SZIKORA ROBI SZÜLINAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Etelka, Aletta, Adelaida, Beáta, Elke, Eta és Heidi nevű Szeged365 olvasónak! Mindezek mellett:

  • ma van a Magyar Kórusok Napja! A Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetsége (KÓTA) és a Magyar Zenei Kamara védnökségével 1991 óta rendezik meg a magyar kórusok napját, Kodály Zoltán születésnapján.
  • 141 éve ezen a napon Kecskeméten megszületett Kodály Zoltán, Kossuth-díjas, világhírű zenepedagógus, zeneszerző és népdalgyűjtő.
  • 80 éve született Koltai Róbert színész is (Sose halunk meg, Miniszter félrelép),
  • 70 éve pedig Szikora Róbert zenész, az R-GO énekese.

SOK-SOK NAPSÜTÉS JÖN SZEGEDRE

Szombaton többórás napsütést ígérnek Szegedre, csapadékra szerencsére nem kell számítani. Élénk, helyenként erős lehet az északi-északnyugati szél. Sokfelé fagyos lesz a reggel, városunkban ekkor -4, majd napközben 6 fokot mutathatnak a hőmérők.

RENGETEG PROGRAM LESZ SZEGEDEN

Izgalmas programokkal köszönt ránk ez a hétvége is Szegeden, zakatol tovább a Szegedi Karácsonyi Hetek programsorozat, no meg nem utolsó sorban sok-sok pörgős bulival engedhetjük ki a fáradt gőzt városunkban. Mutatjuk a hétvége program kínálatát:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb