Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: adventi gyertyagyújtással, Fire Fantasy show-val és sok-sok bulival hódít ez a hétvége Szegeden

Izgalmas programokkal köszönt ránk ez a hétvége is Szegeden, zakatol tovább a Szegedi Karácsonyi Hetek programsorozat, de találkozhatsz a KAM Home Goes 2 Bamako csapatával, akik véradásuk keretében bemutatják rally autójukat is, no meg nem utolsó sorban sok-sok pörgős bulival engedhetjük ki a fáradt gőzt városunkban. Mutatjuk a hétvége program kínálatát, itt a Szeged365 Kikapcs!

FOLYTATÓDIK A SZEGEDI KARÁCSONYI HETEK

Dübörög tovább a Szegedi Karácsonyi Hetek, a Dóm téren ezen a hétvégén is sok-sok programmal hangolódhatsz a közelgő ünnepekre. Mutatjuk is, mit tartogat számodra ez a hétvége:

DECEMBER 15 PÉNTEK

  • 17.00 Szeged Táncegyüttes: Táncház a Gyantár Zenekarral
  • 19.00 Fire Fantasy: Alapkosztümös bemutató

DECEMBER 16 SZOMBAT

  • 16.00 Karácsonyi ajándékkészítő MANÓ MŰHELY
  • 17.00 Az X-treme Tánciskola karácsonyi műsora
  • 18.00 Tiszavirág Néptáncegyesület: Karácsonyi Betlehemes a deszki, röszkei és szegedi táncosokkal

DECEMBER 17. VASÁRNAP

  • 17.00 Adventi gyertyagyújtás: Prof. Dr. Vécsei László neurológus, egyetemi tanár, az Egyetemi Doktori Tanács elnöke, Szeged díszpolgára és Cserháti Sándor református lelkész
  • Közreműködik az Útközband zenekar
  • 17.30 Útközband karácsonyi koncert

MÉG MA 2 ÓRÁIG TE IS LEHETSZ HŐS: VÉRADÁSRA VÁR A KAM HOME GOSE 2 BAMAKO CSAPATA

Utolsó állomásához érkezett a KAM Home Goes 2 Bamako csapatának országos véradássorozata: december 15-én, pénteken, reggel 7 órától egészen délután 14-ig a Szegedi Regionális Vérellátó Központba várják a szegedi véradó Hősöket. A szegedi esemény különlegessége ezen kívül, hogy a csapat bemutatja a 2024. január 26-án a Budapest-Bamako Rally-ra, a világ legnagyobb amatőr rallyjára, Afrikába induló autójukat is.

VÁR A MÓRA FERENC MÚZEUM ÓKORI KÍNA KIÁLLÍTÁSA EZEN A HÉTVÉGÉN IS

Meghosszabbítja a szegedi Móra Ferenc Múzeum az ókori Kína világát bemutató kiállítást: a tárlat egészen 2024. január 7-ig látogatható lesz – tudatta a Szeged365-tel a múzeum hétfőn.

PARTIK A HÉTVÉGÉRE

Készülnek a klubok, nem maradunk éjszakai partik nélkül ezen a hétvégén sem. Mutatjuk a hétvégi repertoárt!

HUNGI

  • pénteken Badgirls partival vár a Hungi, a 70. jubileumi buli lesz, ami egyben a DJ, James Cole 50. születésnapi partija is,  
  • szombaton pedig Madness Girls Christmas partival hangolófhatsz az ünnepekre.

Helyszín: Hungi, Stefánia 8., Szeged.

RETRO KLUB

Pénteken és szombaton újra lehet pörögni a Retro Klubban!

Helyszín: Retro Klub (Széchenyi tér 3, 6720).

JATE KLUB

Ismét nyitva lesz a Jate Klub,

Helyszín: JATE Klub, Szeged, Dugonics tér 13.

VÁRNAK A SZEGEDI MOZIK IS

BELVÁROSI MOZI

WONKA

Megismerhetjük Willy Wonka fiatalkori életét, miként vált a csokigyár vezetőjévé, és hogy miként találkozott az umpa-lumpákkal.

CINEMA CITY

MARVELEK

Carol Danvers, vagyis Marvel Kapitány visszaszerezte személyazonosságát a zsarnoki kree-ktől és bosszút állt a Legfőbb Intelligencián. Ám a nem várt következmények az univerzum destabilizációjának terhét rótták Carol vállaira. Miután kötelességteljesítés közben egy kree forradalmárhoz köthető, rendellenes féreglyukba kerül, képességei összekeverednek a Jersey Cityben élő, Marvel Kapitány-rajongó Kamala Khan, azaz Ms. Marvel képességeivel, illetve Carol elhidegült unokahúga, az asztronauta Monica Rambeau kapitány képességeivel. A szokatlan hármasnak meg kell tanulnia csapatként dolgozni, hogy Marvelekként megmentsék a világegyetemet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb