Mindenmás

Eszünk megáll: annyira türelmetlenek voltak ma reggel az autósok, hogy egymás után hajtottak át a piros jelzésen a Sándorfalvi úti vasúti átjáróban (videóval)

Nincs olyan hét, hogy ne adna arról hírt a MÁV, hogy az egyik szerelvényük személyautóval, vagy valamilyen járművel ütközött. Ezért lepődtünk meg annyira Kamilló olvasónk ma reggeli videójától, amit a szerkesztőségünknek küldött, és amelyben az látható, ahogy a türelmetlen autósok csak úgy, a piros jelzést és a sorompót figyelmen kívül hagyva hasítanak át a Sándorfalvi úti vasúti átjáróban.

“Ma reggeli türelmetlen autósok…. Sándorfalvi úti vasúti átjáró” – írta Kamilló szerkesztőségünknek, aki reggel 6 előtt nem sokkal vette fel az alábbi videót:

@szeged365

Reggeli türelmetlen autósok Szegeden…. Sándorfalvi úti vasúti átjáró!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Jól látszódik, hogy a piros jelzés ellenére nem is egy, hanem számos autó hajt át a vasúti síneken. Mondanunk sem kell, hogy ez mennyire veszélyes! Köszönjük a videót és az infót olvasónknak! Vigyázzatok magatokra!

FRISSÍTVE: ÜZEMZAVAR LEHETETT

Olvasóink szerint üzemzavar léphetett fel kora reggel, ezért lehetett tovább piros a jelzés a vasúti átjáróban és gondolták az autósok, hogy áthajtanak a sorompókat megkerülve.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb