Kikapcs

Imádjuk, hogy vármegyénk ennyire színes: felbőgtek a traktorok Domaszéken, idén is fényárba öltöztették a járműveket (frissítve)

Vasárnap délután Domaszéken is felbőgtek a traktorok, nem is akárhogy: fényárba öltöztették a járműveket, és így vonultak fel a településen. Már harmadik alkalommal gyűltek össze a település lakói, hogy advent harmadik vasárnapját közösen, felvonulással ünnepeljék.

Magyarországon Domaszéken rendeztek először fénytraktoros felvonulást az országban, nem volt ez másként idén sem. Igazán impozáns, és lenyűgöző látványt nyújtottak a kivilágított traktorok és munkagépek, amik egymást követték keresztül kasul a településen. Mint megtudtuk, idén 70 gépet öltöztettek fényárba, úgy vonultak fel az utcákon.

Az eseményen egyébként ott volt Mihálffy Béla, országgyűlési képviselő is, aki szó szerint meghódított egy gépszörnyet:

FRISSÍTVE: VIDEÓN IS MEGCSODÁLHATOD A FELVONULÁST

Olvasónktól, Kittitől videót is kaptunk a felvonulásról, amiért ezer köszönet, gyönyörű látványt nyújtottak a hatalmas kivilágított gépmonstrumok:

Tavaly Bordányban is fényárban úsztak a traktorok a vármegyénkben. Erről itt írtunk:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Fotók: DOMASZÉKI HírTér, Domaszéki Polgárőr Egyesület

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb