Mindenmás

Friss infók: Szegedről érkezhetett a vásárhelyi késelő, egy másik házba is betört, de nem talált otthon senkit

Két embert próbált meggyilkolni a megalapozott gyanú szerint egy férfi csütörtökre virradóra egy hódmezővásárhelyi tanyán, mindketten életveszélyes sérüléseket szenvedtek – írtuk meg pénteken, most azonban az is kiderült, hogy a férfi Szegedről érkezett, és nem is ismerte a hódmezővásárhelyi tanyavilágban élő család három tagját, ismeretlenül rájuk rúgta az ajtót a hajnali órákban.

Az embertelen zajra először a nagypapa ébredt fel, akinek a férfi azonnal nekiesett: a Bors úgy tudja, hogy a testén és a nyakán is megszúrta a támadója, ahogyan az apjához siető 31 éves lányát is.

A SÉRÜLT ÉDESANYA VÉDTE MEG A GYEREKET

Ezek után az édesanyja és nagypapája sikolyaira szaladt ki az unoka, akire az ámokfutó szintén rá akart támadni, ám súlyosan sérült édesanyja utolsó erejével a lánya elé vetette magát, és megvédte a késestől a gyermekét. A lap úgy tudja, hogy a férfi ezután kisétált a házból és tovább állt, egy másik házba is betört, azonban ott nem voltak otthon.

ÚTKÖZBEN FUTOTT ÖSSZE A RENDŐRÖKKEL A FÉRFI

A helyiek azt beszélik, hogy az ott élő férfi életét a szerencse menthette meg, ő ugyanis út közben összefutott a rendőrökkel, akik elmondták, hogy egy ámokfutó késelőt keresnek. Mikor belépett volna a házába, akkor vette észre: ég a villany a lakásban, ahova így nem ment be, hanem értesített a zsarukat. Szerencséjére, ugyanis állítólag a késes tartózkodott bent, innen vitték el a rendőrök. 

“Az ott lakó férfi állítólag csak véletlen futott össze a rendőrökkel, akik keresték a késelőt. Az a terület gyéren lakott, nem túl zsúfolt, így ha így történt, akkor isteni szerencséje volt. Mivel az az őrült három ismeretlenre is rátámadt, biztos, hogy azt a férfit is megtámadta volna, ha a sötétben betoppan” – vélekedett egy környékbeli. A férfit innen vették őrizetbe, letartóztatását az ügyészség indítványozta. 

LETARTÓZTATTÁK

“A minősített emberölés bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a gyanúsított letartóztatásának elrendelését a szökés-elrejtőzés veszélye, a büntetőeljárás meghiúsításának veszélye valamint a bűnismétlés veszélye okán indítványozta” – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb