KikapcsVideo365

Ünnepeljük együtt 2024-et megunhatatlan, örökzöld slágerekkel: óriási partival vár a retro bulik koronázatlan királya, DJ Edgar a Szálka Halászcsárda és Rendezvényházban

Hihetetlen, de lassan véget ér ez az év is, itt vagyunk 2024 kapujában, s, hogy máshogy búcsúzhatnánk méltóképp 2023-tól, mint egy fergeteges szilveszteri partival. Nos, egy biztos, ha a tökéletes kikapcsolódást keresed az év utolsó estéjére, a Szálka Halászcsárda és Rendezvényház egy biztos választás lehet, ahol nemcsak a hasadat kényeztetheted a finomabbnál finomabb fogásokkal, hanem egy valóságos időutazást is tehetsz a 70-es, 80-as, 90-es és 2000-es évekbe, nem mással, mint a retro bulik koronázatlan királyával, DJ Edgárral.

ÖRÖKZÖLD SLÁGEREK CSENDÜLNEK FEL

December 31-én vedd fel a csini ruhádat és ne hagyd otthon a táncos cipődet sem, mert óriási óévbúcsúztató partival vár a Szálka Halászcsárda és Rendezvényház. Nem akárhogy búcsúztathatod az óévet: egy fergeteges retro buli részese lehetsz, mely visszarepít a csodálatos 80-as, 90-es évekbe. Itt újra átélheted azokat az élményeket az örökzöld slágereken keresztül, amik feledhetetlenné varázsolták számodra azokat a szép, régi időket. Mint Edgártól megtudtuk, biztosan fel fog csendülni a One Way Ticket, a legismertebb ABBA dalok, a Boney M.slágerei, de nem lehet igazi egy retro buli Dr. Alban Sing Hallelujah! című ikonikus dala nélkül sem.

AZ EMBEREKBEN MA IS OTT ÉL A RETRO ŐRÜLET

Mint Edgar elárulta, ezen a helyen már 36 éve zenél, igaz, akkor még más néven futott, olyan számára a Szálka, mintha a második otthona lenne, így különösen nagy öröm számára, hogy itt töltheti szegedi közönségével együtt a szilvesztert. „1987-ben kezdtem ezen a helyen a pályafutásomat, s azóta játszom a retro zenéket. Most itt vagyunk 2023-ban, s hihetetlen, hogy azok a vendégek, akik az én bulijaimon nőttek fel, itt voltak 90-ben, 2000-ben, 2010-ben, vágynak arra, hogy azt a miliőt, azt a zenét, azokat az érzéseket újra átélhessék, hogy egy DJ Edgar buliban táncolhassák át az éjszakát, üvöltve, énekelve, tapsolva, úgy, ahogy fiatalabb korukban” – mondta el a lemezlovas.   

IGAZI ÍNYENCSÉGEKKEL IS KÉSZÜLNEK, HOGY SZILVESZTERKOR A HASAD IS KÉNYEZTETHESD

S, mivel a nagy táncolásban biztos mindenki megéhezik, a Szálkában igazi ínyencségekkel is készülnek: a svédasztalos menüben olyan finomságok várnak rád, mint a barnasörben sült malac, vagy a fehérboros citrusos harcsafilé. A bőséges választékból pedig igen kedvező, mindössze 14.999 Ft-os áron tudsz szemezgetni.

A SZÁLKA NEVE EGYET JELENT A MINŐSÉGGEL

Mint Rovó Richárdtól, a Szálka Halászcsárda és Rendezvényház üzemeltetőjétől megtudtuk, mint minden esetben, most is hűek a Szálkát jellemző magas minőséghez. „A Szálka rendezvénytermét és az egész épületet négy éve újítottuk fel. Ügyeltünk arra, hogy a lehető legszélesebb palettán tudjunk rendezvényeket fogadni, akár a legkisebb családi eseményektől, a hatalmas lakodalmakon, és céges rendezvényeken keresztül egészen az olyan különleges alkalmakig, mint a novemberi nagy sikerű Fashion Night Show” – mondta el Rovó Richárd.

ÉNEKELVE, NEVETVE EGYÜTT TÁNCOLUNK ÁT 2024-BE

A Szálka következő nagyszabású rendezvénye pedig kétségkívül a szilveszteri parti lesz, ahová, mint azt Rovó Richárdtól megtudtuk, nem árt minél gyorsabban lecsapni a jegyünkre, mert bizony rohamosan fogynak. Egy biztos, a hatalmas parti garantált, hiszen ahogy Edgar elmondta, gondoskodik arról, hogy énekelve, nevetve együtt táncoljunk át 2024-be.

Mutatjuk is neked a szilveszteri parti legfontosabb paramétereit:

Szilveszter 2023 – Retro Disco DJ Edgárral

Szálka Halászcsárda és Rendezvényház

Szeged, Közép-Kikötő sor 9/A

Jegyértékesítés: +36 30 972 1725 és a +36 70 451 1818 számon

Sétálójegy 5.000 Ft

Svédasztalos belépőjegy 14.999 Ft

Operatőr: Lénárt Ferenc

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb