Közélet

A jó partnerség jegyében: együttműködési megállapodást írt alá a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Szegedi Vadaspark

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Szegedi Vadaspark között fennálló jó partnerség jegyében együttműködési megállapodást írtak alá a szervezetek vezetői – tudtuk meg a rendőrségtől kedden.

Mint kiderült, Dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője és Veprik Róbert, a Szegedi Vadaspark Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója 2023. december 19-én, délelőtt Szegeden találkoztak, hogy az évek óta fennálló jó kapcsolatot egy együttműködési megállapodás keretében mélyítsék el.

AZ ESEMÉNYEK KIEMELT HELYSZÍNE VOLT A VADASPARK

Az elmúlt időszakban a rendőr-főkapitányság toborzó, illetve bűnmegelőzési céllal életre hívott eseményeinek kiemelt helyszíne volt a Szegedi Vadaspark. Elmondható ugyanis, hogy a szervezet által képviselt értékek, a bemutatható élőlények, valamint a velük kapcsolatos érdekes és hasznos információk minden eseményt interaktívvá, valamint változatossá tettek.

A mindkét fél számára előnyös kooperáció értelmében: a közös munka során a Vadaspark továbbra is helyszínt, valamint élménydús időtöltési lehetőségeket biztosít a toborzó, illetve bűnmegelőzési rendezvényekhez, míg a rendőr-főkapitányság lehetőséget teremt az állatpark számára a programjain való megjelenésre.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb