Sport

A világ legjobb játékosának választott irányító érkezhet 2025-ben az OTP Bank-Pick Szegedhez

Jim Gottfridsson az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatához igazol 2025-ben a svéd sportnapilap, a Sportbladet csütörtöki cikke szerint. A lap elérte a 31 éves irányítót, aki nem akarta kommentálni az értesülést, és csak annyit jegyzett meg, hogy 2025-ig szól a szerződése a német Flensburgnál.

AZ EGYIK SZAKLAP A VILÁG LEGJOBB JÁTÉKOSÁNAK VÁLASZTOTTA

Gottfridsson tíz éve erősíti jelenlegi csapatát, amellyel a Bajnokok Ligáját és a Német Kupát egy-egy alkalommal, a Bundesligát kétszer nyerte meg. A svéd válogatottal 2018-ben és 2022-ben is Európa-bajnok volt, ráadásul mindkétszer őt választották a torna legjobb játékosának. A 2021-es világbajnokságon ezüstérmet nyert, és abban az évben a német élvonal legjobbjának különdíját is megkapta. Tavaly a Handball-Planet szaklap a világ legjobb játékosának választotta.

TOBIAS THULIN MÁR BIZTOSAN CSATLAKOZIK A KERETHEZ

A Szeged vezetőedzője jövő nyártól a svéd Michael Apelgren lesz, akinek munkáját honfitársa, a szegediek korábbi kiváló játékosa, Jonas Källman segíti majd. A klub hétfőn jelentette be, hogy az Európa-bajnok svéd kapus, Tobias Thulin jövő nyáron csatlakozik a kerethez.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb