Mindenmás

Tiszaszigeten segített a 4. Területvédelmi Ezred: katonák adományoztak játékokat és tartós élelmiszereket a rászorulóknak

Novemberben kezdett karácsonyi karitatív akcióba az MH Dombay Miksa 4. Területvédelmi Ezred. Az alakulat így kívánta segíteni a rászorulókat és igyekezett könnyebbé tenni sokak ünnepét. Az adományokat Tiszasziget község önkormányzatánál adták át a katonák szenteste előtt.

A karitatív akció zárónapján a délelőtti órákban folyamatosan érkeztek a rászorulók a tiszaszigeti községházához, ahol Ferenczi Ferenc polgármester és Proháczka Zoltán százados, az MH 46. Területvédelmi Zászlóalj megbízott törzsfőnöke nyújtotta át a katonák által összeállított, tartós élelmiszerekből, játékokból álló csomagokat, valamint a Bozsik Gergő törzsőrmester és Pintér Fagusz Markus őrmester által felajánlott fenyőfákat – tudtuk meg a Magyar Honvédség szerdai közleményéből.

A KATONÁKRA MINDEN HELYZETBEN LEHET SZÁMÍTANI

A település polgármestere köszönetét fejezte ki az adományokért és azért, hogy a Magyar Honvédség tagjai fontosnak tartják, hogy jobbá tegyék sok helyi család ünnepét. Proháczka Zoltán százados elmondta, hogy az alakulat minden évben nagy hangsúlyt fektet a karitatív akciók szervezésére és a rászorulók segítésére – ezzel is erősítve azt az üzenetet, hogy a katonákra mindig, minden helyzetben lehet számítani.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb