Mindenmás

Gengszterélet, Szentesen: bekábszizva tört be több ingatlanba is a férfi, egyik helyről még a gáztűzhelyet is elvitte

Egy gáztűzhelyet is elvitt az a férfi Szentesen, aki ingatlanokba tört be sorozatban. Az ügyben nyomozás indult – tudtuk meg a rendőrségtől szerdán.

A közleményben az áll, hogy a megalapozott gyanú szerint egy férfi 2023 novemberében és decemberében több szentesi ingatlanba is betört, ahonnan elektronikai eszközöket és használati tárgyakat vitt el.

TÖBB ESETBEN IS BE VOLT KÁBÍTÓSZEREZVE

Mindezek mellett az egyik helyi üzlet elől egy kerékpárt is ellopott, és volt olyan épület is, ahová nem sikerült bejutnia, mivel megzavarták. Az adatgyűjtés során a rendőrök azonosítottak egy 38 éves, helybéli lakost, akiről kiderült, hogy kábítószer hatása alatt állt több bűncselekmény elkövetésekor is. Előállítását követően a nyomozók a Szentesi Rendőrkapitányságon hallgatták ki, tettét beismerte. Továbbá munkatársaink a kutatás során lefoglaltak egy eltűnt gáztűzhelyt is, amit a napokban visszaadtak jogos tulajdonosának. Lopás bűntette és vétsége, lopás bűntett kísérlete, rongálás, valamint kábítószer birtoklásának vétsége miatt indult eljárás ellene.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb