Mindenmás

Nem akart sokat gyalogolni, ezért elkötött egy autót, majd amikor elakadt vele, elásta az indítókulcsot, és otthagyta a járművet

Szerencsére happy enddel zárult annak a lopott BMW-nek a története, amit a minap kötöttek el Kardoskútról. Mint kiderült, a tolvaj nem akart sokat gyalogolni, ezért fogta, s elvitte az autót, majd amikor elakadt vele, elásta az indítókulcsot, és otthagyta a járművet.

Szerda reggel a HMVHLY CAR LIFE Facebook csoportban jelent meg a felhívás, melyben egy eltűnt BMW E46 -os hobbi autót keresnek. Mint írták, azon az éjjelen, éjfél és hajnali 1 között kelt lába az autónak Kardoskútról, s mint a kamerafelvételeken látszódik, a tolvaj Orosháza irányába hajtott el vele.

NEM AKART 8 KILOMÉTERT HAZÁIG GYALOGOLNI

A rendőrség beszámolója szerint az illető hazafelé tartott, de a település központjától távolabb lakik és nem akarta a körülbelül nyolc kilométert gyalog megtenni. Ezért, amikor talált egy olyan parkoló kocsit, amiben benne volt az indítókulcs, beleült és elindult vele.

ÁSOTT EGY GÖDRÖT ÉS ELFÖLDELTE AZ INDÍTÓKULCSOT

Mielőtt azonban hazaért volna, elakadt a járművel. Ekkor a férfi bezárta az autót, a kulcsnak kapart egy gödröt, beletette és földdel lefedte. Ennek ellenére hamar kiderült, hogy mit tett, a rendőrök a lopásról érkezett bejelentés után nem sokkal megjelentek nála és előállították. Kiderült, az illetőnek jogosítványa soha nem volt, ráadásul az autón nem volt rendszám, mert ideiglenesen kivonták a forgalomból.

KISEBB KÁROKKAL TOVÁBB HASZNÁLHATÓ A HOBBI AUTÓ

Így az autó visszakerült a tulajdonosához, melyről beszámoltak a HMVHLY CAR LIFE Facebook csoportban is: “Meg lett az eltulajdonított E46! Kisebb károkkal, tovább használható a hobbi autó” – osztották meg az örömhírt a csoportban.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a 28 éves kardoskúti tolvaj ellen büntetőeljárást indított.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: HMVHLY CAR LIFE FB/police.hu

Fotók: HMVHLY CAR LIFE FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb