Mindenmás

Végleg bezárja szegedi boltját az ország egyik legnagyobb online kereskedője

“Üzletünk december 30-án végleg bezár” – írja az eMAG a honlapján a szegedi, Tisza Lajos körúti üzletéről, ami a napokban került fel. A bezárás hátterében gazdasági okok állhatnak, hiszen tavaly a vezér azt nyilatkozta, hogy még évekbe telhet, mire nyereségesek lesznek.

Szeged még így sem marad átvételi pont nélkül, hiszen a városban számos, az eMAG által működtetett Easybox automata lelhető fel.

MÉG KELL PÁR ÉV, MIRE NYERESÉGESEK LESZNEK

Tavaly Várkonyi Balázs, az eMAG ügyvezetője azt nyilatkozta, hogy a logisztikától a HR-ig számos területen komoly beruházásokat visznek végbe, ami elviszi a nyereségüket. A következő évek még arról szólnak, hogy ki mennyit tud invesztálni ebbe a piacba – tette hozzá. “Amikor eldőlt, hogy az eMAG és az Extreme Digital fúziója létrejön, akkor azzal számoltunk, hogy 4-5 év múlva válunk majd nyereségessé” – mesélte akkor az ügyvezető. Az Extreme Digitalt egyébként 2019-ben vette meg az eMAG, azóta a két márka integrálódott, ám online kereskedő révén csak gazdasági terhet jelenthet a túl sok üzlet nyitvatartása.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb