Szegedi Arcok

“Tudomásul kell vennünk, hogy véget ért a Kánaán” – ilyen lesz 2024 Szegedi Erika, Magyarország főboszorkánya szerint

Az új év kezdetén mindannyian tele vagyunk várakozásokkal, szép reményekkel, bizakodással tekintünk az előttünk álló újabb 12 hónapra. Reméljük, hogy kilábalunk a gazdasági válságból, hogy véget ér az ukrajnai háború és természetesen, hogy személyes sorsunk jó irányba fog haladni. Jó lenne ugye, kicsit bepillantani a jövőbe, hogy lássuk, hogyan alakul életünk 2024-ben. Ehhez hívtuk segítségül Szeged közismert jósnőjét, Magyarország és Európa Főboszorkányát, Szegedi Erikát.

EGY IGEN NEHÉZ ÉV ÁLL ELŐTTÜNK

Sajnos sok jóval nem kecsegtetett bennünket 2024-re tekintve a jósnő. Szegedi Erika ugyanis úgy látja, egy igen nehéz év áll előttünk, ami csak tovább fokozódhat 2025-re. A Főboszorkány szerint a világgazdasági helyzet miatt 2024 anyagilag még nagyobb megpróbáltatások elé állít bennünket, mint, amit eddig megtapasztalhattunk. “A csőd szélén áll az egész világ. Valójában a rosszul gondolkodás levét isszuk mi, emberek, hiszen olyan háborúba keveredett Európa, amihez nekünk semmi közünk nincs, viszont miatta elég komoly gazdasági válságok mutatkoznak” – mondta el a jósnő, hozzátéve, sajnos az anyagi bizonytalanság mellett a természeti katasztrófák sem fognak kímélni bennünket.

ÁRVIZEK, JÉGESŐK, ASZÁLY

“Jönnek a katasztrófák, árvizek, belvizek, viharok és jégesők a 2024-es évben. Ezek főként a Dunántúlt és Magyarország északi részét fogják érinteni, de Békés vármegyére is kiterjedhet. Nem mondanám sajnos, hogy nagyon szép évünk lesz” – árulta el a jósnő. Hozzátette, a mi térségünkben elsősorban az aszály okoz majd komoly problémákat, hiszen fel kell arra készülnünk, hogy májustól akár 35-40 fokos hőség is várható az Alföldön, ami alaposan próbára tesz majd bennünket a nyáron.

NAGY VÁLTOZÁSOK ÉS ÁTRENDEZŐDÉSEK ELŐTT ÁLLUNK

Szegedi Erika szerint viszont jó hír, hogy anyagilag Magyarország szépen fogja tartani magát. Mint mondta, ez azt jelenti, hogy nem fogunk olyan mélyen belekerülni az anyagi veszteségekbe. “Én azt mondanám, hogy Magyarország szinten tudja tartani magát, és már ez is nagy pozitívum, ha ugyanezt a szintet tudjuk tartani”. Hozzátette, ugyanakkor 2024-ben hatalmas választások mutatkoznak meg előttünk, hiszen az európai parlamenti választásokra 2024. június 6–9. között kerül sor, mely a Főboszorkány szerint nagyon nagy változásokat és átrendeződéseket hozhat életünkbe.

AZ IZRAELI KONFLIKTUS NAGY PROBLÉMÁT OKOKZHAT MÉG, AKÁR A HARMADIK VILÁGHÁBORÚHOZ IS VEZETHET

A bevándorlással és a migrációval kapcsolatban sem szolgált jó hírekkel a jósnő. Mint elmondta, a migrációs válság fokozódni fog a következő évben is. “Itt van az izraeli háború, ami, ha lehet mondani sokkal nagyobb probléma, mint az ukrán háború, hiszen, ha elfajul, az egyet jelent a harmadik világháborúval” – árulta el Szegedi Erika. Pozitívumként azért elmondta, ez várhatóan 2024-ben Magyarországot és Európát nem fogja közvetlenül érinteni, viszont a kártyák szerint 2025-ben már nem fogjuk tudni megakadályozni, hogy elérjen bennünket is a harmadik világháború.

VÉGE A KÁNAÁNNAK

“Valójában a 2024-es év a megfontolás éve lesz. Az embereknek át kell gondolni, át kell rendezni az egész életüket, azt, hogy mire van szükségük a túléléshez, hogy hogyan tovább. Hiszen megszűnik a Kánaán. Tudomásul kell vennünk végre valahára, hogy nincs Kánaán. Most már tényleg eljött az az idő, amikor minden lépésünkért felelni kell, amikor tartalékolnunk kell, főleg azoknak, akiknek gyermekük van, hiszen ez a legfontosabb dolog a világon, hogy ők ne szenvedjenek semmiben hiányt” – tanácsolta Szegedi Erika.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb