Mindenmás

Napi pakk: felhőket és 10 fokot hoz 2024 első munkanapja Szegedre

Megérkezett 2024 első munkanapja Szegedre! Reméljük, kipihentétek magatokat a szilveszteri buli után, itt az ideje szép lassan visszarázódni a hétköznapokba! A munkanap mellé felhőket kapunk Szeged fölé, viszont az eső szerencsére ma nem fog esni. Az időjárás mellett pedig azt is mutatjuk, mi minden változott meg 2024-ben! Kávét a kézbe, itt a napi pakk!

NÉVNAPOSOK ÉS AZ ELSŐ FOTÓ A HOLDRÓL

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Ábel, Ákos, Bertold, Fanni, Gergely, Gerő, Stefánia, Stefi, és Vászoly nevű Szeged365 olvasónak! Érdekességek:

  • 185 éve Louis Daguerre francia fotográfus elkészítette az első fotót a Holdról.
  • 80 éve született Eötvös Péter, Kossuth-díjas zeneszerző, karmester,
  • 57 éve pedig Tia Carrere amerikai énekesnő, modell és színésznő (Wayne világa, Két tűz között),
  • míg 23 éve ezen a napon hunyt el Zámbó Imre (Jimmy) előadóművész, énekes.

KÖDÖS REGGEL, FELHŐS DÉLUTÁN

Kedd hajnalra ködfoltok képződhetnek, majd napközben már inkább felhős időjárásunk lesz, de csapadéktól nem kell majd tartanunk Szegeden. Sokfelé élénk, helyenként erős lesz a déli-délnyugati szél. Hajnalban -1, kora délután 10 fok várható városunkban.

RENGETEG DOLOG VÁLTOZOTT AZ ÉLETÜNKBEN

Az év végén számos változás látott napvilágot 2024-re vonatkozólag: emelkedő minimálbér és pedagógusbér, változás a SZÉP-kártya felhasználhatóságában és növekvő árak az üzemanyagoknál, illetve a közösségi közlekedésben. Ha te is elvesztél egy kicsit időközben a sok bejelentés között, összeszedtük neked, mi az, amit érdemes tudnod a 2024-es évről.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb