Közélet

Új helyre költözik a Vöröskereszt irodája Szegeden, a jövő héten indulnak újra a elsősegélynyújtó vizsgák

Január 11-ével újraindulnak az autóvezetői jogosítvány megszerzéséhez elengedhetetlen elsősegélynyújtó vizsgák a vármegyénkben. Az első vizsga helyszíne Szeged lesz, és rendhagyó módon erre csak online lehet jelentkezni, mivel a Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád Vármegyei Szervezetének ügyfélszolgálati irodája elköltözik, és csak január 15-én nyit ki az új helyszínen – közölte szerkesztőségünkkel a szervezet.

Új helyre költözik január első napjaiban a Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád Vármegyei Szervezetének ügyfélszolgálati irodája. Az új helyszín címe: Szeged, Tisza Lajos körút 11.

A TANFOLYAMOK ÉS VIZSGÁK HELYSZÍNE MARAD A PLÁZÁBAN

Mint kiemelték, itt nemcsak a segélyezéssel és az adományozással összefüggésben fogadnak majd ügyfeleket, hanem személyesen itt lehet majd intézni január 15-től az elsősegély tanfolyamokra és vizsgákra történő jelentkezéseket is. A tanfolyamok és vizsgák helyszíne ugyanakkor marad a Szeged Plázában, de ott is új helyen fogadják az érkezőket: a vizsgázóknak és a képzések résztvevőinek a fő folyosón, a lottózó mellett kell keresniük a Képzési- és Vizsgapontot.

A költözés miatt 2024. elsőként meghirdetett szegedi elsősegélynyújtó vizsgájára csak online lehet jelentkezni, január 5-ig. A vizsga időpontja: 2024. január 11. – 15.00 Szeged, Kossuth Lajos sugárút 119. Az első szegedi vizsga után a további vizsgákat és tanfolyamokat folyamatosan hirdeti meg a Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád Vármegyei Szervezete.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb