Mindenmás

Spartan Race a gyerekeknek Szentmihályon: saras, dombos kupacokat kerülgetnek a családok a faültetések óta az egyik játszótéren

“A Márvány utcai játszótér a faátültetések óta így néz ki. Jó pár hete kerülgetjük a dombokat és csúszkálunk a sárban” – osztotta meg az egyik felhasználó a borítóképünkön is látható fotó kíséretében a Szeged-Szentmihályon található játszótér áldatlan állapotáról bejegyzését a Szentmihályon élők közössége nevű Facebook csoportban.

Igazi Spartan Race alakult ki a szentmihályi játszótéren: a sárban kénytelenek csúszkálni a gyerekek és szüleik, akik az enyhe téli időjárásban a szabad levegőn játékkal szeretnék tölteni a szabadidejüket. Valószínűleg, nem ilyen akadálypályán gondoltak helytállni, amikor egy kis játszótéri önfeledt szórakozásra vitték ki a család kicsi kincseit. Mindenesetre gumicsizma és játszós ruha nélkül nem éri meg most elindulni a Márvány utcai játszótérre.

ÖSSZESEN HATSZÁZ ÚJ FÁVAL GAZDAGODIG SZEGED

Mint korábban megírtuk, városszerte új fákat ültet a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft., melynek ügyvezető igazgatója, Makrai László elmondta, heti rendszerességgel érkeznek a faszállítmányok Szegedre, egy-egy kamionnal körülbelül száz-száz darab, összesen 600 fa, melyeknek köszönhetően még szebbé és még zöldebbé válik városunk. Szőregtől Dorozsmáig, Tápétól Gyálarétig, több mint 100 helyszínen, szerte a városban találkozhatunk az új fákkal, például Szentmihályon, a Márvány utcai játszótéren is.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb