Mindenmás

Óriás lépés a gyógyulás útján. Szent Vincent Rehabilitációs Alapítvány létrejöttével, megnyílik a világ azok számára is, akik nem engedhették meg maguknak a teljes körű rehabilitációt!

Détári Vilmos vadonatúj célokkal tűzte ki a 2024-es évet. Létrehozott alapítványa elsődleges terve a már meglévő #robotkar után egy RoboGait vásárlása, ami a járás újratanítására szolgáló roboteszköz, járást támogató robotizált ortézisből, a testsúly dinamikus fenntartására szolgáló, futópaddal szinkronizált rendszerből és egy magas teljesítményű biofeedback rendszerből áll.
Kiknek lesz ez a legalkalmasabb, arról faggattuk Vilmost.

“A RoboGait egyaránt alkamas felnőttek és gyermekek számára, minden sérülés után óriás segítség lehetne, akár a sportolók, akár az átlagemberek körében”, fejtette ki a Szeged365-nek Détári Vilmos. Szerinte ez a legújabb innováció lehetne azok számára, akik gyors gyógyulást és felépülést remélnek, és bíznak a legújabb technológiában. Arról is kérdeztük, hogy mire számíthatnak azok a sérültek, akik gazdasági akadályba ütköznek a felépülésük kapcsán?

A Szent Vincent Rehabilitációs Alapítvány az elmúlt időben rengeteget tevékenykedett, bizonyított. Már segített Matúz Balázsnak, aki 21 évesen egy sekély tóba ugrott és súlyos gerincsérülése miatt rehabilitációra szorult. Tóth Nikinek a híres balettművésznek, akit hirtelen egy leomlott tető temetett maga alá, erről is többször beszámoltunk már nektek. Illetve most legutóbb a sérült gyermekeket és családjukat vitte a Baltazár Színházba, ahol együtt nézhették meg a Graffaló előadást.

Détári Vilmos itt nem áll meg. Szeretne segíteni, sokkal több embernek, és elérhetővé tenni azokat a kezeléseket, amikre talán nem lenne elegendő muníció a családi kasszákban. Így az alapítvány létrejötte a lehető legalkalmasabb erre a nemes célra, és őszintén bízunk benne, mi stábtagok, hogy bizony rengeteg befektetővel fog gazdagodni.

Az alapítvány adatai: 
Szent Vincent Rehabilitációs Alapítvány
Adószám: 19312615-2-06
Számlaszám: 50468328-10004586
Nemzetközi számlaszám: HU195046832810004586
Székhely: 6726 Szeged, Cserőke utca 4.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb