Mindenmás

Több ezer méternyi rézkábelt lovasított meg egy férfi Balástyán és Kisteleken (videóval)

Több ezer méter rézkábelt lopott el egy férfi Balástyán és Kisteleken. A rendőrök elfogták, tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

Tájékoztatásuk alapján a megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2023. október és 2024. január eleje között számos alkalommal rongálta meg és lopta el egy távközlési szolgáltató rézkábeleit Balástyán és Kisteleken.

A ceglédi férfi több helyszínről összesen csaknem 4 kilométernyi vezetéket vitt el, melynek értéke meghaladja a 10 millió forintot.

A kisteleki nyomozók a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályával együttműködve a férfit 2024. január 10-én délelőtt elfogták és előállították a Kisteleki Rendőrkapitányságra. A kutatás során nagy mennyiségű réz- és többtekercsnyi adatkábelt foglaltak le nála.

A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. Lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb