Sport

A Pick Szeged vezetőedzője és családja is a helyszínen szurkolt a Szedeák szombati meccsén, magabiztos győzelmet arattak a szegedi srácok

A férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján, egyben a hónap egyetlen hazai mérkőzésén a Budapesti Honvédot fogadta a Naturtex – SZTE Szedeák azt követően, hogy a két csapat szezonbeli első meccsét öt ponttal a fővárosiak nyerték – számoltunk be róla még tegnap este. A meccsen Kárpáti Krisztián és családja is részt vettek, közösen szurkolták ki a szegedi kosarasok első idei győzelmét.

Meggyőző játékkal, a meccset szinte végig irányítva nyerte meg idei első bajnokiját a Naturtex-SZTE Szedeák csapata szombat este, miután magabiztos, 16 pontos győzelmet arattak, ezzel pedig visszavágtak a szezon eleji vereségért a Budapesti Honvéd csapatának. A szegedi kosarasok végül 92-76 arányban győzték le a fővárosi alakulatot, ezzel megtartották a tabellán elfoglalt ötödik helyet.

NEM AKÁRKI TŰNT FEL A SZEDEÁK MECCSÉN

A szegedi kosarasok első idei bajnokiján nagyszerű volt a hangulat, a meccsre a Pick Szeged vezetőedzője, Kárpáti Krisztián is kilátogatott, aki családjával együtt szurkolta ki a Naturtex-SZTE Szedeák győzelmét. ,,Nagyon nagy élmény volt a családomnak, jól éreztük magunkat! Jó volt visszamenni az újszegedi sportcsarnokba, felidézve a régi meccsek hangulatát. Örülök, hogy magabiztos sikert aratott a csapat, gratulálok a győzelemhez!” – mondta a mérkőzést követően az OTP Bank-Pick Szeged vezetőedzője.

NIKOLA LAZICS IS ELÉGEDETTEN ÉRTÉKELT A MECCS UTÁN

Gratulálok a fiúknak, szép győzelmet arattunk, az első perctől kezdve a saját ritmusunkban játszottunk. Sokkal okosabban játszottunk támadásban, könnyű pontokat szereztünk, jól olvastuk a helyzeteket. Abszolút elégedett vagyok a mai mérkőzéssel. Az Alba elleni meccs után az első edzésen azt mondtam a fiúknak, el kell felejtenünk az ott történteket, le kell zárnunk az elmúlt dolgokat, koncentrálnunk kell a Honvéd elleni meccsre. A Honvéd egy jó értelemben vett kellemetlen csapat, sokkal jobban játszik, mint egy-másfél hónappal ez előtt. Boldog vagyok a győzelem miatt, köszönöm a kiváló hangulatot, amit a szurkolóink teremtettek! Köszönöm Nemes Péter másodedző munkáját, aki rengeteget segített ebben a helyzetben! Most három idegenbeli meccs vár ránk, minden meccs nagy kihívás számunkra. – mondta a meccset követően Nikola Lazics.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb