Mindenmás

Isten éltesse, Marika néni! 101 éves lakót köszöntöttek a nagymágocsi szociális otthonban

Nem is olyan rég még a 100. születésnapján köszönthették a nagymágocsi kastélyotthon ellátottját az intézmény munkatársai, Sebők Istvánné Tarján Mária a héten már a 101. születésnapját töltötte – számolt be róla az intézmény.

A jeles alkalmon Marika nénit szívből köszöntötte Drubináné Fodor Katalin intézményvezető, Bereczki Hajnal intézményvezető-helyettes, Gera Katalin részlegvezető, Ökrösné Bába Etelka vezető ápoló, Székely Olga nappali szolgáltatás vezető, Móricz Mónika, a nagymágocsi SzSzK megbízott vezetője, Heredeáné Sprok Magdolna anyakönyvvezető, Magyarné Szűcs Krisztina, az ellátott gondnoka és az osztályon dolgozók, akik egyúttal jó egészséget is kívántak neki.

GÁDOROSON SZÜLETETT, MAJD NAGYMÁGOCS KÜLTERÜLETÉRE KÖLTÖZTEK

Sebők Istvánné Tarján Mária 1923-ban született Gádoroson. Szüleivel Nagymágocs külterületére, a mai Ótompahátra költöztek. Az általános iskolát ott végezte, majd férjhez ment Sebők Flóriánhoz, aki később a világháborúban elhunyt. Közben kézi erővel földet művelt és újra férjhez ment, elhunyt férje testvéréhez, Sebők Istvánhoz. Az első házasságából egy fia született, ő már pár éve elhunyt, Marika néni pedig 2021 óta az otthon lakója – írja a Hódpress.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb