Kikapcs

Az éjszaka, mikor a Hungiban kiakadt a sexiség mérő mutatója: avagy – Szexi szombat és party hard

Éjjel egy óra, ekkor érkezik stábunk a Hungi elé. Szinte már az ajtóban lehetett tapintani a tüzes hangulatot. Pontosan tudtuk, ahogy beléptünk, “az éjjel soha nem érhet véget”.  A táncparketten csupa dögösség, fülledt erotika és szinte égig érő gigantikus hangulat. Egyetlen percig sem éreztük a téli évszakot, mintha a forró nyár elcsavarná gondolatainkat, na meg a falat bájos ruhák az agyunkat. 

Csak úgy gőzőlgött a forró levegő és ehhez a zene is hozzárajzolódott. A Loving Arms és Gabro kétség kívül fokozták a hangulatot, mire észbe kaptunk, addigra felrobbant a parkett, szinte nem volt olyan kéz és láb a Hungi Vigadóban szombat este, ami ne mozdult volna meg. 

Az est ízfokozójának a népszerű BULANGA bizonyult. A fiúk és lányok újdonsült haverja a “BULANGA ” ugyanis ráérzett a Szexi szombat ízére. Először eljátszotta a jóarcot, aztán  kegyetlenül megpörgette a fiatalokat.
Egy biztos, aki ebben a partyban járt ezen az estén, fog tudni mit mesélni az unokáinak. 

A Hungiban elszabadultak az érzelmek és az atom dögös emberek. Izzott a levegő, perzselt a tánctér, a csókok forrtak, a buli pedig óriás fordulattal verte végig a szombat estét. Mutatjuk az exkluzív és pikáns fotókat. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb