Szegedi ArcokVideo365

Megdöbbentő videót tett közzé egy szegedi villamosvezető arról, hogy mennyire figyelmetlenek az autósok, kerékpárosok és gyalogosok városunkban

“Ez a kis válogatás szóljon azokról, akik kihajtanak, kilépnek, kitekernek elénk” – ezzel a nyitószöveggel került fel egy videó a TikTokra, melyben egy vélhetően szegedi villamosvezető mutatja be, hogy az elmúlt időszakban hány balesetveszélyes helyzet adódott városunk közlekedésében. A kis összeállításban vannak autósok, akik fittyet hánynak arra, hogy a villamosnak van elsőbbsége, kerékpárosok és gyalogosok, akik a piroson tekernek, gyalogolnak át, ezzel balesetveszélyes helyzetet teremtve.

A videó mellé a sofőr így írt: “bedugott fül, telefonnyomkodás, tiloson való szaladgálás… Ennyit ér az életetek, kilépni ekkora jármű elé? A legnagyobb mumus még mindig a körforgalom egyeseknek, ahol úgy közlekednek mint a rally pálya, csakhogy nincs de, miért, ha stb. A villamosnak a körforgalomban elsőbbsége van!”

NEM A TRAM-TRAIN SZÍNÉT KELL ÁTFESTENI, HANEM ODA KELL FIGYELNI

Azt is kiemelte a videó mellé, hogy abba is bele kellene gondolni, hogy egy ekkora tonnás jármű, utasokkal tele nem úgy áll meg, mint a személyautó, aminél beletaposunk a fékbe. “Stop táblás kereszteződésekről meg ne is beszéljünk! Napi 7-8-10 általában azért összejön, ami megdöbbentő számomra. Miért úgy közlekedtek, mintha csak ti lennétek? Rohantok, siettek, kapkodtok, mintha mi nem időre közlekednénk, és nem a színt kell átfesteni, mert a tram-train beleolvad a környezetbe, hanem oda kell figyelni” – hangsúlyozta a posztoló.

Nos, íme a videó:

@cselvi24 Ez a kis válogatás szóljón azokról akik kihajtanak,kilépnek,kitekernek elénk stb! Bedugott fül,telefonnyomkodás,tiloson való szaladgálás ér ennyit az életetek kilépni ekkora jármű elé? A legnagyobb mumus még mindig a körforgalom egyeseknek ahol úgy közlekednek mint a rally pálya csakhogy nincs de,miért,ha stb a villamosnak a körforgalomban elsőbbsége van! A tükör ami már inkább csak díszként funkciónál kanyarodáskor. Abba is bele kellene gondolni,hogy ekkora tonna utasokkal tele nem úgy áll meg mint a személyautó aminél beletaposol a fékbe és megáll! Stop táblás kereszteződésekről meg ne is beszéljünk. Napi 7-8-10 általában azért összejön ami megdöbbentő számomra,hogy miért úgy közlekedtek mintha csak ti lennétek rohantok,siettek,kapkodtok mintha mi nem időre közlekednénk. És nem a színt kell átfesteni mert a TT beleolvad a környezetbe hanem odafigyelni! Ez sárga mégse jön össze… #veddeszreavillamost #addmegazelsobbseget #hasznaldatukrotnemdisznekvan #nelepjkiavillamosele #foryou #foryoubaszeretnemlatni #egykisbetekintesanapjainkba #szeged #kozlekedjkorultekintobben ♬ eredeti hang – Csőszi Elvira

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb