GasztroVideo365

A Napfény Műterem januári sztárjai: a vietnámi szűz saláta és a parmezános csirke erdei sonka köntösben!

A vietnámi szűz saláta és a parmezános csirke erdei sonka köntösben várja, hogy elvarázsolja az egészségtudatos, de ínyenc vendégeket. Ezek az ételek nem csak finomak, de táplálóak is, így nem kell lemondanod a finom falatokról, miközben egészségesen étkezel. Engedd át magad a kulináris élvezeteknek a Napfény Műteremben! Beugrottunk kicsit a séfekhez! 

A Napfény Műterem Szegeden egy igazi gasztronómiai gyöngyszem, ahol minden falat maga a művészet! Nemrégiben egy különleges ízutazás részesei lehettünk, ahol a vietnámi szűz salátát és a parmezános csirke erdei sonka köntösben alkotásokat választottuk. A szűz saláta frissessége, a ropogós zöldségek és az ázsiai ízvilág harmóniája egyszerre kényeztette a szájpadlásunkat. Az étel színei és illatai egy távoli vidékre repítettek, ahol minden falat egy újabb kaland.

A másik fogás, a parmezános csirke erdei sonka köntösben, egy olasz ihletésű remekmű volt. A tökéletesen sült csirke, melynek külső rétegét a parmezán aranyos, ropogós varázsa öleli körbe, szinte elolvad a szádban. Az erdei sonka sós, füstös íze tökéletes ellentétje volt a parmezán édeskés, krémes zamatának. Mindezt egy-egy korty helyi borral kísértük, amit a séf ajánlott, így teljesítve az ízorgia csodálatos harmóniáját. A Napfény Műterem igazi ízkavalkádja és vendégszeretete garantálja, hogy mindenki számára felejthetetlen élményt nyújt.

A feladatod egyszerű: nézd meg a videót, majd foglalj asztalt a Napfény Műteremben! 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb