KikapcsVideo365

Go Domi, go! – irtó jó kis szurkolói dalt írtak vármegyénkben Szoboszlai Domiknak (videóval)

A Szentesről származó Just Showband tagjai 19 éve a színpadnak, a zenének és a közönségnek élnek külföldön és itthon egyaránt. Fellépéseik, egyéb speciális rendezvények és esküvői partik mellett több különleges koncerttel és zenei projekttel igyekeznek egy kis színfoltot varázsolni a könnyűzenei életbe. Most azonban olyasmivel rukkoltak elő a srácok, ami igazán különleges: szurkolói videót alkottak Szoboszlai Dominiknak.

Mint a zenekartól megtudtuk, tagjaik közül többen is a Szegedi Tudományegyetemen diplomáztak le: Fekete-Kováts Kitti ének és pedagógia szakon, Fekete-Kováts Zoltán angolból és rendezvényszervezésből szerzett diplomát, Samu Mihály történelemből és pedagógiából, Szokolyai Péter pedig számítástechnikából. Samu Mihály jelenleg is Szegeden és Csongrádon él, nem engedi el a “tiszai gravitáció”, Szávka László pedig az SZTE Védelmi Irodájának munkatársa több mint 3 éve.

RAJONGÁS A LIVERPOOL IRÁNT

Ez a kis zenész-társaság írt most egy dalt Szoboszlai Dominiknak, valamint forgatott hozzá videóklippet. Így fogalmaznak levelükben: “az ihlet ezúttal billentyűsüktől, Szokolyai Pétertől származik, aki a ’80-as évek tájékán egyszerre kezdte rajongását mind a zene, mind pedig a Liverpool FC iránt. Az utóbbi időben zenészként figyelte, hogy egyre több szurkolói dalt dedikálnak az ország büszkeségének és sportgéniuszának, Szoboszlai Dominiknak. Úgy érezte, ő is szívesen részt venne hasonló kezdeményezésben, ha már élete két nagy hobbija végre találkozhat. Mivel a zenekar tagjai híresek mindenkori összetartásukról, szívesen megvalósították együtt ezt az ötletet.”

TOVÁBB VISZI ORSZÁGUNK JÓ HÍRÉT A NAGYVILÁGBA

Azt is megtudtuk, hogy az egyik elsők között megjelent produkcióból merítve felvették egy rajongói dal feldolgozását, majd a hozzá készült videóban ők maguk álltak focistának. A videó második felében egy élő studio session keretein belül eljátszották a Liverpool híres sporthimnuszát is, a You’ll Never Walk Alone c. dalt a Gerry & The Pacemakers-től, amiről sokan talán nem is tudják, hogy magyar vonatkozású. Molnár Ferenc Liliom c. művének átdolgozott, zenés amerikai musical változatában hangzott el először 1945-ben.

„Ha már ilyen sok szál Magyarországra vezethető vissza, örömmel készítettünk magyar zenekarként először egy igazi szurkolói videót Dominiknak. Ezzel szeretnénk kifejezni zenészként tiszteletünket a fiatal sportoló számára, aki tovább viszi kis országunk jó hírét a nagyvilágba” – tették hozzá.

A videót itt tudod megsasolni, szerintünk irtó klassz lett!

AZ ÉV SPORTOLÓJA LETT SZOBOSZLAI DOMINIK

Szoboszlai Dominik lett egyébként az év férfi sportolója hazánkban. A magyar válogatott csapatkapitánya tavaly szenzációs évet zárt, nyáron 70 millió euróért igazolt a Liverpoolhoz és az angol sztárcsapatban azonnal meghatározó játékossá vált. Szoboszlai a nemzeti együttesben is fantasztikusan játszott, remek gólokkal és nagyszerű teljesítménnyel vezette ki a németországi Eb-re a válogatottat.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb