Sport

Győzelmet aratott Törökországban a Szeged-Csanád GA az idei első felkészülési mérkőzésén

Idei első felkészülési mérkőzésén Klausz Milán góljával 1-0-ra legyőzte a koszovói KF Llapi csapatát a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a törökországi Belekben, tudatta a klub pénteken, közösségi oldalán.

Beszámolójuk szerint a találkozó egyetlen gólja az 52. percben született, ekkor Márkvárt Dávid oldalszabadrúgása után a koszovóiak kapusa egy reflex mozdulattal középre ütötte ki a labdát, amit lesipuskás módon Klausz Milán közelről a hálóba juttatott.

NAGYSZERŰ MUNKA, HATALMAS MOTIVÁCIÓ

“A felkészülés jelenlegi szakaszában szerettük volna felmérni a játékosok fegyelmezettségét és aktuális formáját a pályán. Mindemellett a támadó és védekező alapelveinket, az átmeneteket és a labdavesztésre való reakciót is gyakoroltuk. A játékosaim nagyszerűen dolgoznak, ez a mérkőzés is ékes példát szolgált erre. Akadt ugyan néhány technikai hibánk, de ez előfordul a jelenlegi állapotban. A legfontosabb, hogy a játékosokban hatalmas a vágy és motiváció a fejlődés iránt. A szakmai stáb is keményen dolgozik, hogy segítse őket ebben. Elégedettek lehetünk azzal, amit elértünk, de van még min csiszolni. Örülök, hogy minden játékosunk egészséges!” – értékelte a találkozót Alekszandar Sztevanovics, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vezetőedzője.

A következő erőfelmérőre január 22-én kerül sor, amikor az üzbég élvonalban második helyen álló FC Nasaf együttesével mérkőznek meg a szegediek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotó: Szeged-Csanád Grosics Akadémia FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb