Közélet

Újabb Szegeden is működő szolgáltató jelentette be, hogy árat emel márciustól

Az inflációs adatok alapján díjat emel a Yettel Magyarország – derül ki a szolgáltató pénteki közleményéből. A havidíjon felüli perc- és SMS díjak nem változnak.

Az éves inflációkövető díjkorrekció miatt a lakossági és kisvállalkozói számlás előfizetők 15,3 százalékos díjváltozásra számíthatnak 2024. március 5-től. A havidíjon felüli percdíjak és SMS díjak változatlanok maradnak és a lakossági előfizetések esetén a kiegészítő adatjegyek ára sem változik – írják.

A ROAMING ADATKERET IS NÖVEKSZIK

Mint megtudtuk, a kisvállalkozói számlás előfizetések esetén a díjváltozás a havidíjakat és az egyszeri kiegészítő szolgáltatási díjtételeket érinti, míg a havidíjon felüli perc és SMS díjak ezeknél a tarifáknál is változatlanok maradnak. Azon tarifacsomagok esetében, amelyek adatkerete nem teljes egészében használható fel az 1-es / EU roaming díjzónában és érintettek a díjváltozásban, március 5-től a felhasználható roaming adatkeretek növekednek. Az inflációkövető díjkorrekcióról a Yettel SMS-ben vagy emailen keresztül értesíti majd az ügyfeleit – írja a Telex.

A Yettel mellett a héten jelentette be a Telekom és a Vodafone is, hogy árat emelnek:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb