Mindenmás

A Telekom után márciustól árat emel a Vodafone is

Márciustól árat emel a Telekom, most pedig a Vodafone is beáll a sorba: a lakossági ügyfeleiknek 15,4 %-kal, a flottásoknak pedig 22,01 százalékkal kell majd többet fizetniük a szolgáltatásért Szegeden is.

A konkurenciához hasonlóan márciustól drágul a Vodafone is, a társaság közleménye szerint: “díjkorrekciós mechanizmus alapján a publikus díjcsomagodhoz/díjcsomagjaidhoz tartozó havi előfizetési díj(ak) 2024. március 1. napjától maximum 15,4 %-kal automatikusan kiigazításra kerül(nek).”

AZ ÁREMELÉS NEM CSAK A LAKOSSÁGI ÜGYFELEKET ÉRINTI

A 15,4 százalékos emelés nem csak a lakossági ügyfeleket érinti, a flotta előfizetési díja 22,01 százalékkal drágul meg márciustól. A társaság a honlapján olvasható kérdés-felelet részben azt írják, a 2024-ben automatikusan életbe lépő, fogyasztói árindexen alapuló inflációkövető díjkorrekció 22,01 százalék lenne, de “elmúlt hónapokban bekövetkezett kedvező gazdasági változások, az inflációs ráta csökkenése miatt, és az ügyfelek anyagi terheinek mérséklése érdekében” csak kisebbet emelnek. A flottás emelés ettől még 22,01 százalék, ezt azzal kommentálja a Vodafone, hogy “a flottában biztosított kedvező feltételek továbbra is méltányos havidíjat eredményeznek”.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb