Mindenmás

Koporsószállító autó ütközött frontálisan az M5-ösön

Üres koporsószállító autó szenvedett balesetet az M5-ösön Kiskunfélegyházánál, a Budapest felé haladó oldalon. Információink szerint a balesetnek egy személyi sérültje volt.

Az olasz rendszámú koporsószállító sofőrje nagy valószínűséggel elaludt vezetés közben. A Budapest felé haladó oldalon először szalagkorlátnak ütközött a Mercedes, majd megpördült és a forgalommal szemben, frontálisan ütközött egy fekete színű bolgár BMW-vel. Ennek következtében utóbbi is kisodródott és szalagkorlátnak csapódott.

FÉLSÁVOS LEZÁRÁST ESZKÖZÖLTEK

Információink szerint a koporsószállító kocsi vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították, a járműben nem volt koporsó. A másik kocsi vezetőjének nem esett baja. A kiérkező tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították. A helyszínelés és a mentés idején csak a belső sávban haladhatott a forgalom – tudtuk meg az RTL-től.

Legyetek körültekintőek az utakon!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb