Mindenmás

Napi MÁV: késnek a vonatok a szegedi vonalon, de a szentesin is pótlóbuszozni kellett

Ez sem a MÁV napja: vasárnap délelőtt 10-15 perces késésekkel kalkulálhatunk a szegedi vonalon, illetve reggel és délelőtt a szentesi vonalon sem volt zökkenőmentes a közlekedés.

Mint megtudtuk, vasárnap több, szentesi vonalon is fennakadás volt. Először a Szentesről 5:35-kor Szolnokra indult vonat (7239) Nagytőkétől járműhiba miatt 35-40 perces késéssel közlekedett tovább, majd a Kunszentmártonról 7:00-kor Szentesre induló vonat (17220) helyett pótlóbusz közlekedett. Kicsit később, a Szentesről 8:58-kor Orosházára induló vonat (37452) helyett is pótlóbusz közlekedett.

10-15 PERCES KÉSÉSEK IS ELŐFORDULHATNAK

Mindezek mellett vasárnap délelőtt Városföld és Kiskunfélegyháza között felsővezetékhiba miatt a vonatok csak egy vágányon közlekedhetnek, ezért a szegedi vonalon 10-15 perces késések előfordulhatnak, melyek érintik a Kecskemét és Külsőhalas között közlekedő InterRégió vonatokat is – írja a MÁVINFORM.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb